Basket Talk

Ρίβερς και Γιάννης Αντετοκούνμπο «μαζί», με έναν στόχο: Να γυρίσουν οι Μπακς στην κορυφή, τρία χρόνια μετά! (video)

Ρίβερς και Γιάννης Αντετοκούνμπο «μαζί», με έναν στόχο: Να γυρίσουν οι Μπακς στην κορυφή, τρία χρόνια μετά! (video)

Ο Ντοκ Ρίβερς είναι ο «εκλεκτός» των Μιλγουόκι Μπακς, και ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να τους επαναφέρει στην κορυφή του NBA.

Ο πολύπειρος Ντοκ Ρίβερς, αποτέλεσε άμεσα τον αντικαταστάτη του Έιντριαν Γκρίφιν στους Μπακς, για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Αντετοκούμπο και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ. 

Ο πολύπειρος 62χρονος προπονητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τους Ορλάντο Μάτζικ (1999-2003). Στη συνέχεια, για σχεδόν μια δεκαετία (2004-2013) ήταν προπονητής των Μπόστον Σέλτικς, με τους οποίους βίωσε τις πιο ένδοξες μέρες της καριέρας του, κατακτώντας το πρωτάθηλμα του 2008. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Κλίπερς (2013-2020), ενώ η τελευταία ομάδα που προπόνησε ήταν οι 76ερς (2020-2023).

Ο Γιάννης έχει 3 χρόνια να βρεθεί στους τελικούς και είναι πιο «πεινασμένος» από ποτέ, ο Λίλαρντ άφησε το αγαπημένο του Πόρτλαντ γιατί θέλει όσο τίποτα ένα πρωτάθλημα, και ο Ντοκ θέλει να δώσει απαντήσεις σε όσους τον έχουν ξεγράψει τα τελευταία χρόνια. Επομένως, η «συμμαχία» παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα τραβήξει τα βλέμματα ολόκληρου του NBA.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0