Basket Talk

Το triple double του Γιόκιτς και το τρίποντο που έστειλε για… ύπνο τους Πέισερς! (video)

Το triple double του Γιόκιτς και το τρίποντο που έστειλε για… ύπνο τους Πέισερς! (video)
Με ένα triple-double 30 πόντων και το τρίποντο που «καθάρισε» το ματς, ο Νίκολα Γιόκιτς έδωσε μια ακόμη νίκη στους Νάγκετς, με 114-109 επί των Πέισερς.

Τριάντα ένας πόντοι, 13 ριμπάουντ, 10 ασίστ, και ένα τρομερά clutch τρίποντο, συνέθεσαν μια εμφάνιση…ρουτίνας για τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στην 3η σερί εκτός έδρας νίκη, στο road trip της ομάδας του στην Ανατολή. «Θύμα» του αυτή τη φορά ήταν οι Πέισερς, που δεν είχαν τρόπο να τον σταματήσουν και γνώρισαν την ήττα με 114-109.

Σχεδόν κάθε φορά που αγωνίζεται, ο Γιόκιτς προσφέρει κάποιο ιδιαίτερο στατιστικό ή ρεκόρ.  Δύο μέρες λοιπόν μετά το season-high του, με τους 42 πότους κόντρα στους Γουίζαρντς, ο Γιόκιτς έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα triple-double, με 30+ πόντους και 65+% ποσοστό ευστοχίας, έχοντας 12 τέτοια, όσα και ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν.

Άξιος συμπαραστάτης του, όπως πάντα όταν χρειάζεται, ήταν ο Τζαμάλ Μάρεϊ, με 31 πόντους 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Από πλευράς Πέισερς, Μάιλς Τέρνερ (22π.) και ΤΙ Τζέι ΜΚκόνελ (17π., 7 ασ.) ξεχώρισαν, ενώ ο Σιάκαμ, που μαθίνει να παίζει με τη νέα του ομάδα, έβαλε 16 πόντους με 7/16 σουτ και 10 ριμπάουντ.

 



www.bnsports.gr


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0