Basket Talk

Αγωνία για Βεζένκοφ, που ξεκίνησε «ζεστός», αλλά αποχώρησε τραυματίας! (video)

Αγωνία για Βεζένκοφ, που ξεκίνησε «ζεστός», αλλά αποχώρησε τραυματίας! (video)

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν θετικός στη νίκη των Κινγκς επί των Χοκς (122-107, 23/01), ωστόσο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το ματς, καθώς αποχώρησε τραυματίας!

Ετοιμαζόταν για την καλύτερή του εμφάνιση έως τώρα στο NBA, ωστόσο ο Σάσα Βεζένκοφ στάθηκε άτυχος. Οι Κινγκς επικράτησαν των Χοκς με 122-107 (23/01), με τον 28χρονο φόργουορντ να πηγαίνει στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, έχοντας γυρίσει τον αστράγαλό του.

Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για έξι λεπτά, μετρώντας όμως, 8 πόντους, με 2/3 τρίποντα, αλλά και 2 ριμπάουντ. Πάντως, όπως δείχνει η κατάσταση, ο Βεζένκοφ δεν αντιμετωπίζει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Κορυφαίος για την ομάδα του Σακραμέντο ήταν ο Χάρισον Μπαρνς, που σταμάτησε στους 32 πόντους, με τον Σαμπόνις να φτάνει σε άλλο ένα double-double, με 14 πόντους και 21 ριμπάουντ.

Η Ατλάντα παρατάχθηκε χωρίς τον Τρέι Γιανγκ και δεν κατάφερε να κάνει και πολλά πράγματα. Ο Ντεζούντε Μάρεϊ ήταν ο κορυφαίος παίκτης της, πετυχαίνοντας 35 πόντους, αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αρκετοί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0