Basket Talk

Φενέρμπαχτσε: Οι Τούρκοι υπογράφουν τον Αμίν Νουά

Φενέρμπαχτσε: Οι Τούρκοι υπογράφουν τον Αμίν Νουά

Ο Αμίν Νουά θα είναι τελικά ο παίκτης, που θα καλύψει τα κενά που προέκυψαν στις θέσεις των φόργουορντ για τη Φενέρμπαχτσε.

 

Η Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που βρίσκεται «ανάμεσα» σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη βαθμολογία της Euroleague, υπογράφει τον Αμίν Νουά, με συμβόλαιο ενός μήνα. Ο Γάλλος θα αποκτηθεί για δώσει λύσεις στα μαζεμένα προβλήματα που προέκυψαν στη Φενέρ.

Το «κακό» για τους Τούρκους, ξεκίνησε με τον τραυματισμό το Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, του παίκτη με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, που καλύπτει κυρίως τη θέση «4». Ο Σέστινα, που είναι αναπληρωματικό 4αρι, επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα και έχει λείψει από τα 2 τελευταία παιχνίδια.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Πιέρ, που είναι μετά τον Χέις, ο σημαντικότερος φόργουορντ των Τούρκων, αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις και δεν εμφανίστηκε ούτε στον αγώνα του πρωταθλήματος, κόντρα στην Καρσίγιακα.

Τα δεδομένα αυτά ανάγκασαν τη Φενέρ να βγει στην αγορά, και εκλεκτός ήταν ο 27χρονος φόργουορντ. Ο Νουά έχει ύψος 2.02, αγωνίζεται κυρίως στη θέση «4» και είναι γνωστός από την πολυετή θητεία του στη Βιλερμπάν. Στη Euroleague μετρά 5.5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ σε 83 παιχνίδια, ενώ φέτος αγωνιζόταν στην ιταλική Τορτόνα.

www.bnsports.gr 

.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0