Basket Talk

Ο Giannis δεν… μπορεί χωρίς τον Λίλαρντ: «Τον αγκάλιασα σφιχτά και του είπα ‘μην με αφήσεις μόνο’»

Ο Giannis δεν… μπορεί χωρίς τον Λίλαρντ: «Τον αγκάλιασα σφιχτά και του είπα ‘μην με αφήσεις μόνο’»

Σπίτι χωρίς… Γιάννη προκοπή δεν κάνει, αλλά ο Αντετοκούνμπο θέλει και τον Λίλαρντ του!

Οι Μπακς πέρασαν με μεγάλη δυσκολία από το Ντιτρόιτ, επικρατώντας των Πίστονς με 141-135 (20/01), χάρη σε ακόμα ένα… σόου του Ντέιμιαν Λίλαρντ!

Ο 33χρονος γκαρντ ήταν ασταμάτητος και έφτασε στο double-double με 45 πόντους και 11 ασίστ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτέλεσε φυσικά άξιο συμπαραστάτη του, αγγίζοντας το triple-double, με 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ.


Ωστόσο, ο «Greek Freak» φρόντισε ώστε να «πλέξει» για άλλη μια φορά το εγκώμιο του συμπαίκτη του, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το φινάλε του παιχνιδιού. Τόνισε μάλιστα, αστειευόμενος, πως ζήτησε από τον Λίλαρντ να μην τον αφήσει ξανά μόνο του!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αντετοκούνμπο:

«Θέλουμε ο Λίλαρντ να είναι σπουδαίος για να είναι σπουδαία αυτή η ομάδα. Δεν θεωρούμε κανέναν δεδομένο. Θέλουμε να συνεχίσει να είναι επιθετικός. Όταν απουσίασε για ένα παιχνίδι λόγω προσωπικού ζητήματος και χάναμε με 30 πόντους από την Γιούτα στο ημίχρονο, όταν επέστρεψε τον αγκάλιασα σφιχτά και του είπα ‘μην ξαναφύγεις, μη με αφήσεις μόνο’ (γέλια). Εκείνος γελούσε. Αλλά καταλαβαίνει ότι θέλουμε να είναι σπουδαίος για να είμαστε κι εμείς. Κι από τότε είναι σπουδαίος.

Επιθετικά ήμασταν καλοί, είχαμε καλές συνεργασίες και ο Dame έκανε τα δικά του, αλλά στην άμυνα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Είναι ένα μάθημα για μας, παίζοντας ξανά σε δύο μέρες μαζί τους είναι σαν τα playoffs. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τα τρίποντα και τα close out, τα ριμπάουντ

Στο πρώτο δωδεκάλεπτο και μην έχοντας παίξει για έξι μέρες το παιχνίδι μού έμοιαζε πολύ γρήγορο. Δεν μπορούσα να τρέξω. Στην πορεία ανέβηκα και έγινα πιο επιθετικός».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0