Basket Talk

Προμηθέας – Περιστέρι 75-81: Με «σωτήρα» Ράγκλαντ η ομάδα του Σπανούλη παρέμεινε στην τρίτη θέση! (video)

Προμηθέας – Περιστέρι 75-81: Με «σωτήρα» Ράγκλαντ η ομάδα του Σπανούλη παρέμεινε στην τρίτη θέση! (video)

Χρειάστηκε ένα έξτρα πεντάλεπτο για να πάρει τη νίκη το Περιστέρι στην έδρα του Προμηθέα κι έτσι κι έγινε δια χειρός Τζο Ράγκλαντ για το 75-81.

O Προμηθέας υποδέχτηκε το Περιστέρι για την 15η αγωνιστική της Basket League στην Πάτρα, όπου κι έδωσαν μία τεράστια «μάχη».

Στο 9-6 ανέβηκε η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη όπου έπιασε τον Προμηθέα κυριαρχώντας στην ισοβαθμία.

Και οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά στην αναμέτρηση κρατώντας χαμηλό το τέμπο του αγώνα κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 10-11.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου το Περιστέρι αποφάσισε να πατήσει… γκάζι με ένα γρήγορο σερί 0-9 που έφερε την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στο +10 (10-20). Οι Πατρινοί με τη βοήθεια των Κάουαν και Κόφεϊ κατάφεραν να… ροκανίσουν την διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με τρίποντο του Κόνιαρη μείωσαν στους 4 για το 25-29.

Μετά την ανάπαυλα, τόσο ο Προμηθέας, όσο και το Περιστέρι πάλευαν για την επικράτηση με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει κεφάλι στο προβάδισμα με διψήφια διαφορά (33-44) δια χειρός Ράγκλαντ. Οι Κάουαν και Χέιλ, όμως, είχαν τις κατάλληλες απαντήσεις κι έφεραν το παιχνίδι στη μια κατοχή (46-48).

Η τελευταία περίοδος εξελίχθηκε σε… θρίλερ με τις δυο ομάδες να μένουν σε χαμηλό σκορ και να ισοφαρίζουν στο 70-70 οδηγώντας το ματς στην παράταση.

5-11 ήταν οι πόντοι στο έξτρα πεντάλεπτο με το Περιστέρι να «καθαρίζει» τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 10-11, 25-29, 46-48, 70-70, 75-81

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0