Basket Talk

Ο Μιλουτίνοφ το πήρε… προσωπικά κι έκανε ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ!

Ο Μιλουτίνοφ το πήρε… προσωπικά κι έκανε ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ!

Ποιος είπε ότι πειράζει που λείπει ο Μουστάφα Φαλ; Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι εδώ για να κάνει άπαντες να νομίζουν πως τον Ολυμπιακό δεν τον πλήττει καμία απουσία.

Η απουσία του Μουστάφα Φαλ για τις επόμενες δύο εβδομάδες περίπου, επειδή ταλαιπωρείται από τραυματισμό, από το ρόστερ του Ολυμπιακού ανάγκασε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιστρατεύσει για πολύ περισσότερο χρόνο τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε ίσως το πιο μεστό και γεμάτο παιχνίδι του τη φετινή σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα δέχονταν κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη (89-72) στην 22η αγωνιστική της EuroLeague και με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα να πλησιάζει (Δευτέρα 22/01) έπρεπε να πάρουν ψυχολογία.

Έτσι ο Μιλουτίνοφ το πήρε εντελώς προσωπικά το συγκεκριμένο παιχνίδι και μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια. Από το πρώτο ημίχρονο οι αριθμοί του έφτασαν στο double double με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους και 20«σκουπίδια».

Μάλιστα, τα 20 ριμπάουντ που μάζεψε ήταν τα περισσότερα στην καριέρα του καταφέρνοντας έτσι να καταγράψει ένα νέο προσωπικό ρεκόρ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος βλέποντας τους παίκτες του να βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα και παρά τις ατυχείς συνθήκες (τραυματισμοί) να «παλεύουν» για τη νίκη.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0