Basket Talk

Ανακοινώθηκε από τον Προμηθέα ο Τζορτζ Πάπας!

Ανακοινώθηκε από τον Προμηθέα ο Τζορτζ Πάπας!
Παίκτης του Προμηθέα είναι κι επίσημα ο Τζορτζ Πάπας με την ομάδα της Πάτρας να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Στην Πάτρα θα μετακομίσει ο Τζορτζ Πάπας μετά την λυση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό με τον Προμηθέα να ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου γκαρντ.

Ο Πάπας δεν θα μπορεί να αγωνιστεί ως Έλληνας στο BCL, καθώς για να αναγνωριστεί κάποιος ως γηγενής στη διοργάνωση πρέπει από τα 12 έως τα 20 χρόνια του να έχει αγωνιστεί για τρία συναπτά έτη με το διαβατήριο της χώρας, αλλά θα μπορεί ως ξένος αν το αποφασίσει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Τζορτζ Πάπας, που έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας.

Ο Τζορτζ Πάπας είναι γεννημένος στις 15 Μαρτίου του 1998 στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει ύψος 1,96. Πρόκειται για έναν παίκτη που διακρίνεται για το περιφερειακό του σουτ, με πολύ καλά ποσοστά σε όλη του την καριέρα, κοντά στο 40%. Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2017-18 από το NCAA και τους Monmouth Hawks, στους οποίους παρέμεινε μέχρι και το 2021-22. Καθιερώθηκε σταδιακά ως βασικός και την τελευταία του χρονιά εκτόξευσε τους μέσους όρους του, με 15 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, σε περίπου 34 λεπτά συμμετοχής. Την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, κατακτώντας 2 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 2 Super Cup.

Καλωσορίζουμε τον Τζορτζ Πάπας στην οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας και του ευχόμαστε να υλοποιήσει όλες του τις ατομικές φιλοδοξίες, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0