Basket Talk

Η «μάχη» των MVP είχε για νικητή τον Εμπίντ! (video)

Η «μάχη» των MVP είχε για νικητή τον Εμπίντ! (video)

Η μονομαχία μεταξύ ίσως των δύο καλύτερων παικτών στο NBA αυτή την στιγμή, του Νίκολα Γιόκιτς και του Τζοέλ Εμπίντ, έληξε με νίκη των Φιλαδέλφεια Σίξερς, όμως ο σεβασμός μεταξύ των δύο σέντερ ήταν διάχυτος!

Τα τρία τελευταία χρόνια στο NBA τα βραβεία πολυτιμότερων παικτών έχουν μονοπωλήσει οι ψηλοί στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη με τον Νίκολα Γιόκιτς να το κατακτάει δύο συνεχόμενες χρονιές (2021,2022) και τον Τζοέλ Εμπίντ να του το παίρνει μέσα από τα χέρια το 2023.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα είχε πολύ ενδιαφέρον η αναμέτρηση των Φιλαδέλφεια Σίξερς με τους Ντένβερ Νάγκετς καθώς επρόκειτο για μία μονομαχία «γιγάντων» που κυριαρχούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Τζοέλ Εμπίντ ήταν αυτός που έφυγε με το χαμόγελο μετά από αυτό σκληρό παιχνίδι  οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 126-121 σκοράροντας ένα… γεμάτο double double 41 πόντων, 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Στο αντίπαλο δέος, ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε με την σειρά του πράγματα και θαύματα τελειώνοντας το ματς με 25 πόντους και 19 ριμπάουντ, όμως η σπουδαία του εμφάνιση δεν ήταν αρκετή για να αποφευχθεί η ήττα των Νάγκετς.

Παρ’ όλα αυτά μόνο σεβασμός και εκτίμηση υπάρχει ανάμεσα στους δύο σταρ, αφού ο Εμπίντ μετά το τέλος του αγώνα έσπευσε να πει στον «αντίζηλό» του πως τον θεωρεί τον καλύτερο παίκτη της λίγκας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0