Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Το πρωτάθλημα έχει ανέβει – Εμείς πρέπει να συνέλθουμε!»

Μπαρτζώκας: «Το πρωτάθλημα έχει ανέβει – Εμείς πρέπει να συνέλθουμε!»

Δεν ήταν ικανοποιημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου ακόμη κι αν πήρε τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πιέστηκε για τρία δεκάλεπτα, αλλά κέρδισε τον Κολοσσό Ρόδου 71-52 στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην βελτίωση αρκετών ομάδων του πρωταθλήματος, αλλά και στις απουσίες που έπληξαν το δικό του σύνολο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Θα αναλύσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, έχει δύο πολύ καλούς περιφερειακούς και έναν πολύ καλό προπονητή. Έπαιξαν πολύ καλά, πολύ σκληρά, έκαναν πολλά φάουλ και τους δίνω συγχαρητήρια. Το πρωτάθλημα έχει ανέβει, έχει 9-10 ομάδες που έχουν ενισχυθεί. Το επίπεδο είναι πιο δύσκολο απ' όσο πριν από τρία χρόνια.

Παίξαμε πολύ άσχημα στο πρώτο μέρος, χωρίς ρυθμό, είχαμε χαμηλό ποσοστό σε φάσεις κάτω από το καλάθι. Προερχόμαστε από δύο διπλές εβδομάδες και από έξι αγώνες. Πετρούσεβ και Φαλ ήταν τραυματίες και έμειναν έξω. Μη συγκρίνουμε παιχνίδια. Έχουμε μέρες μέχρι τη Μακάμπι, πρέπει να συνέλθουμε, να έχουμε ενέργεια και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0