Basket Talk

Παναθηναϊκός AKTOR – Λαύριο 76 – 92: Περίπατος για τους «πράσινους» με τρομερό Αντετοκούνμπο! (video)

Παναθηναϊκός AKTOR – Λαύριο 76 – 92: Περίπατος για τους «πράσινους» με τρομερό Αντετοκούνμπο! (video)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε απογευματινή βόλτα στο Λαύριο το οποίο κέρδισε πανεύκολα με 76 – 92, και συνδύασε με πολλά κέρδη. Δεν αγωνίστηκαν Σλούκας και Λεσόρ, ενώ στη διάθεση του διάθεση Εργκίν Αταμάν τέθηκε έπειτα από καιρό και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Τιμήθηκε ο Σερέλης για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα του Λαυρίου.

Τι κι αν παρατάχθηκε και πάλι με ενδεκάδα εξαιτίας των απουσιών του, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει τον τρόπο του και επιβλήθηκε επί του αδύναμου Λαυρίου (76 – 92), δίχως να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση. 

Κορυφαίος του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος ελλείψει Λεσόρ αλλά και Μπαλτσερόφσκι (ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας τελευταία στιγμή, εξαιτίας ενοχλήσεων στο στομάχι) έμεινε στο παρκέ για περίπου 32 λεπτά και σημείωσε 16 πόντους. Σταθερά ανοδική η συνεισφορά του Ερναγκόμεθ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι διψήψιος (10π.) αγωνιζόμενος για 31 λεπτά. Θετική όμως και η επανεμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος έπειτα από 92 ημέρες αγωνιστικής απραξίας, έδειξε πως σταδιακά μπορεί να εξελιχθεί σε μία πολύτιμη μονάδα του ρόστερ για τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει πρωτοπόρος της βαθμολογίας και με σκορ 14 – 0, προετοιμάζεται για τα προσεχή απαιτητικά παιχνίδια απέναντι στην Παρτίζαν (Ευρωλίγκα) και τον Ολυμπιακό (Basket League).

Το σκορ των δεκαλέπτων: 16 – 25, 31 – 46, 54 – 72, 76 – 92

Λαύριο (Κ. Μέξας): Φλάτεν 14, Μουρ 6, Μουράτος 12, Θόρντον 12, Γόντικας 2, Τσάμης 2, Καστανιέδα 18, Καββαδάς, Γκρόμοβς 2, Ζάρας 8, Χόρτσλερ

Παναθηναϊκός (Ε. Αταμάν): Καλαϊτζάκης 7, Γκραντ 8, Ναν 12, Αντετοκούνμπο 16, Ερναγκόμεθ 10, Μωραΐτης 12, Σαμοντούροβ, Παπαπέτρου 7, Λεσόρ, Γκριγκόνις 12, Μήτογλου 8

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ και τις καλύτερες  στιγμές της αναμέτρησης παρακάτω:

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0