Basket Talk

Tο «πεταχτάρι» του Πρίντεζη και η αγκαλιά Ομπράντοβιτς – Διαμαντίδη, τώρα και σε Panini!

Tο «πεταχτάρι» του Πρίντεζη και η αγκαλιά Ομπράντοβιτς – Διαμαντίδη, τώρα και σε Panini!

Επιλογές για όλα τα… πορτοφόλια, με μερικές να ξεπερνούν τα 300 δολάρια! Τα αυτοκόλλητα Panini έρχονται και στον ευρωπαϊκό μπασκετικό κόσμο, με ορισμένες από τις πιο ιστορικές -και φυσικά ελληνικές- στιγμές της EuroLeague!

Το κλισέ «μία φωτογραφία, ισούται με χίλιες λέξεις», μπορεί να θεωρείται κουραστικό, μα σε ορισμένες περιπτώσεις, ισχύει στο 100%.

Ποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει, όταν ο φωτογραφικός φακός έχει «αιχμαλωτίσει» στιγμές όπως η «μυθική» αγκαλιά του Δημήτρη Διαμαντίδη με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το αλησμόνητο «πεταχτάρι» του Γιώργου Πρίντεζη στην Κωνσταντινούπολη;

pri.jpg

omr.jpg

Πλέον, έφτασε η ώρα οι συγκεκριμένες αναμνήσεις, να γίνουν αυτοκόλλητα για την Panini! Η γνωστή εταιρεία έφτασε σε συμφωνία με τη EuroLeague για τα επόμενα 3+3 χρόνια, προκειμένου να κυκλοφορήσουν ορισμένες συλλεκτικές κάρτες, από διάφορες ιστορικές στιγμές στον θεσμό!

γινο.jpg

Τα αυτοκόλλητα πρόκειται να απεικονίζουν τους υπάρχοντες παίκτες, όπως φυσικά και θρύλους που πάτησαν στα παρκέ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η αρχή αναμένεται να γίνει προς τα τέλη του Φεβρουαρίου, έως τις αρχές Μαρτίου, ενώ προς το παρόν έχει ξεκινήσει ήδη η έκδοση της σειράς EuroLeague Timeless Moments, με το περιεχόμενό της να αφορά τις ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα απλό αυτοκόλλητο κοστίζει 9.99 δολάρια, ενώ οι ειδικές εκδόσεις και συγκεκριμένα, αυτές που φέρουν την υπογραφή των πρωταγωνιστών, αγγίζουν τα 350 δολάρια!

γιουλ.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0