Basket Talk

Standing ovation, τεχνική ποινή για… flopping και «διαστημική» τάπα ή αλλιώς, Θανάσης Αντετοκούνμπο! (video)

Standing ovation, τεχνική ποινή για… flopping και «διαστημική» τάπα ή αλλιώς, Θανάσης Αντετοκούνμπο! (video)

Πήρε χρόνο συμμετοχής στο «πάρτι» των Μπακς κόντρα στους Σέλτικς (135-102, 12/01) και φρόντισε να προσφέρει σχεδόν τα… πάντα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

Τα πάντα είχαν κριθεί -κυριολεκτικά- από το ημίχρονο. Οι Μπακς «διέλυσαν» τους Σέλτικς στο Fiserv Forum, μετέτρεψαν το ντέρμπι σε τυπική διαδικασία και επικράτησαν με 135-102, για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες!

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να πέτυχε ένα… χαλαρό double-double, με 24 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ωστόσο την παράσταση φρόντισε να «κλέψει» και ο αδερφός του, Θανάσης!

Ο Έντριαν Γκρίφιν έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Έλληνα φόργουορντ και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε για να κάνει σχεδόν τα… πάντα! Μόλις πάτησε στο παρκέ δέχθηκε το standing ovation από τους οπαδούς των «ελαφιών», ενώ λίγα μόλις δευτερόλεπτα αργότερα οι διαιτητές των χρέωσαν με τεχνική ποινή, λόγω flopping!

Όμως δεν τον πήρε από κάτω. Το αντίθετο μάλιστα! Στα εννέα λεπτά που αγωνίστηκε, πρόλαβε να σημειώσει 6 πόντους, μετρώντας παράλληλα 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Εκείνο, όμως, που κέντρισε την προσοχή ήταν η απίθανη τάπα στον Στίβενς, με την… έκρηξη του Θανάση στη συνέχεια, να τα λέει όλα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0