Basket Talk

«Ομάδα από το Ντουμπάι θα συμμετάσχει στη EuroLeague από τη νέα σεζόν - 150 εκατ. ευρώ στα ταμεία της διοργάνωσης»!

«Ομάδα από το Ντουμπάι θα συμμετάσχει στη EuroLeague από τη νέα σεζόν - 150 εκατ. ευρώ στα ταμεία της διοργάνωσης»!
Η «Mundo Deportivo» ενεργοποίησε «βόμβα» καθώς σε σχετικό δημοσίευμα ανέφερε πως έχει παρθεί η απόφαση για να προστεθεί στη EuroLeague από την σεζόν 2024-25, ομάδα από το Ντουμπάι, η οποία θα «εκτοξεύσει» τα έσοδα της διοργάνωσης!

Δεδομένη θεωρεί την παρουσία ομάδας από το Ντουμπάι στη EuroLeague τη σεζόν 2024-25, η «Mundo Deportivo», η οποία αποκάλυψε πως μαζί με τον εν λόγω σύλλογο, αναμένεται να μπει στα ταμεία της διοργάνωσης, ένα ποσό που θα αγγίζει τα 150 εκατ. ευρώ!

Φαίνεται πως η σχετική συμφωνία πάρθηκε στο τέλος του Νοεμβρίου, όταν όλες οι ομάδες - μέτοχοι της EuroLeague συμφώνησαν για την ένταξη μίας νέας ομάδας που θα αλλάξει επίπεδο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Όσον αφορά το ποσό, οι ομάδες ενδέχεται να εισπράξουν από 1 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο για τα επόμενα πέντε έτη, κάτι το οποίο θα βοηθήσει οικονομικά τους συλλόγους. Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις και για ένα νεοσύστατο Super Cup, αφού η ομάδα από το Ντουμπάι ζήτησε δύο διαδοχικά Final Four, ωστόσο οι ομάδες αρνήθηκαν.

Πάντως, ο νέος σύλλογος που θα συμμετάσχει στη EuroLeague θα πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις, ενώ αναμένεται να έχει και κάποιους περιορισμούς.   

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0