Basket Talk

Ο Σλούκας στην θέση του Σπανούλη: Τρίτος σε ασίστ στην ιστορία της EuroLeague!

Ο Σλούκας στην θέση του Σπανούλη: Τρίτος σε ασίστ στην ιστορία της EuroLeague!

Ο Κώστας Σλούκας είναι ομαδικός παίκτης κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, αφού ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη και βρέθηκε στην τρίτη θέση με τις περισσότερες πάσες στην ιστορία της EuroLeague.

Ο Κώστας Σλούκας θα έχει έναν παραπάνω λόγο να θυμάται την αναμέτρηση απέναντι στην Αναντολού Εφές την Τρίτη (09/01), αφού ήταν μία μέρα που έγραψε ιστορία στην EuroLeague.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με την πληθωρική του εμφάνιση απέναντι στους Τούρκους και την έμφαση που δίνει στη δημιουργία, ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη (1607) στην λίστα με τις περισσότερες ασίστ όλων των εποχών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο 33χρονος γκαρντ με τις 8 πάσες που έχει μοιράσει μέχρι στιγμής στον αγώνα ξεπέρασε τον θρύλο του Ολυμπιακού και φιγουράρει πλέον στην τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης με 1608 συνολικά πίσω από τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ με τις 1810 και τον Νικ Καλάθη με 1970 ασίστ.

Συγκρεκριμένα, ο Σλούκας κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου απέναντι στην Εφές μοίρασε στον Ντίνο Μήτογλου που με τρίποντο «έγραψε» το 67-57.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0