Basket Talk

Η αγωνιστική των μεγάλων… συναντήσεων στη EuroLeague!

Η αγωνιστική των μεγάλων… συναντήσεων στη EuroLeague!

Τις ομάδες όπου μεγαλούργησαν καλούνται να αντιμετωπίσουν, όχι ένας, όχι δύο, αλλά τρεις προπονητές, στην 20η αγωνιστική της EuroLeague!

Μια… βουτιά στο παρελθόν επιφυλάσσει για αρκετά πρόσωπα η 20η «στροφή» της EuroLeague! Λίγο πριν μπούμε σε ακόμα μία, τη δεύτερη διαδοχική «διαβολοβδομάδα», αξίζει να δούμε κάποιες «μονομαχίες», που δίχως αμφιβολία θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Ο λόγος; Διότι αρκετοί προπονητές τίθενται αντιμέτωποι με ομάδες όπου γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες! Πρόκειται για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, σε μία μόλις αγωνιστική!

Ξεκινώντας από την Κωνσταντινούπολη, η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχθεί την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δίχως αμφιβολία θα παρακολουθήσουμε μία σπουδαία «μάχη», αλλά και την επιστροφή του… άρχοντα των δαχτυλιδιών σε μία έδρα, όπου ήταν «βασιλιάς» από το 2013, μέχρι και το 2020.

Έπειτα, ο Πάμπλο Λάσο καλείται να αντιμετωπίσει την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης, στο Μόναχο. Μπορεί το φινάλε της σχέσης τους να ήταν… πικρό, αλλά κανείς δεν μπορεί να λησμονήσει όσες επιτυχίες «γεύτηκαν» μαζί από το 2011 έως το 2022.

Και το καλύτερο φυσικά για το τέλος! Ο Εργκίν Αταμάν, που έχει αναλάβει την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, «κοντράρεται» με την Αναντολού Εφές. Την ομάδα όπου βρέθηκε σε τρεις διαφορετικές θητείες (1999-2001, 2008-2010, 2017-2023), με αποκορύφωμα την back-to-back κατάκτηση της EuroLeague!

«Μάχες» που αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0