Basket Talk

Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο 88-73: Περίπατος για τους γηπεδούχους με εξωπραγματικό Περάντες! (video)

Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο 88-73: Περίπατος για τους γηπεδούχους με εξωπραγματικό Περάντες! (video)

Με έναν «εξωγήινο» Περάντες, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με «τριπλ νταμπλ» (16π., 13 ασ. και 11ρ.) ο Κολοσσός Ρόδου «έκαμψε» εύκολα την αντίσταση του προβληματικού Λαυρίου και ατενίζει το μέλλον του στη Basket League με περισσότερη αισιοδοξία. Βραβεύτηκε ο Πύρρος Δήμας στο ημίχρονο του παιχνιδιού!

Την τρέχουσα σεζόν, Κολοσσός Ρόδου και Λαύριο βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, αμφότερες με το ίδιο ρεκόρ (4 – 8) και η μεταξύ τους μονομαχία έμελλε να προσφέρει μεγάλη ψυχολογική (πέρα από βαθμολογική ώθηση) στο νικητή.

Το παιχνίδι, στο ξεκίνημά του, απέκτησε χαρακτηριστικά ντέρμπι, αίσθηση που επιβεβαιώθηκε από την καλή εικόνα του Λαυρίου στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να αποσύρονται στα αποδυτήρια με το σκορ στο 41 – 37 υπέρ του Κολοσσού.

Ωστόσο, χάρη σε έναν «εξωπραγματικό» Περάντες (ο οποίος έφτασε σε τριπλ νταμπλ, 16π. 11ρ. και 13 ασ.) η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα ανέβασε στροφές και προσέδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να διατηρούν με άνεση και σταθερότητα μια διαφορά της τάξης των 19 πόντων. Με αυτό το τρόπο, ο Κολοσσός έφτασε στην πέμπτη του εφετινή νίκη και έχει το δικαίωμα να ατενίζει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία, σε αντίθεση με το Λαύριο το οποίο εδραιώνεται στον «βυθό» της βαθμολογίας με ρεκόρ 4 – 9.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης παρακάτω και τα στατιστικά ΕΔΩ

 

Το σκορ των δεκαλέπτων: 26 – 17, 41 – 37, 64 – 54, 88 – 73

Κολοσσός Ρόδου (Κ. Σεγκούρα): Ουτόμι (9π.), Μπράικοβιτς (19π.), Πετρόπουλος (6π.), Πόλεϊ (5π.), Περάντες (16π.), Γκάουντλοκ (20π.), Παπαγιάννης, Χατζηνικόλας, Μπιλλής, Καμαριανός (4π.), Σίτου (9π.), Παπαδάκης.

Λαύριο (Κ. Μέξας): Φλάτεν (2π.), Μουρ (15π.), Ντε Τζούλιους (17π.), Θόρντον (6π.), Γόντικας (5π.), Τσάμης, Καστανέδα (11π.), Καββαδάς (3π.), Μουράτος (3π.), Ζάρας, Χόρτσλερ (11π).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0