Basket Talk

Παναθηναϊκός AKTOR – Περιστέρι 90-75: Πάτησε… γκάζι όταν χρειάστηκε και διεύρυνε το «πράσινο» αήττητο, με απίθανο Γκραντ! (video)

Παναθηναϊκός AKTOR – Περιστέρι 90-75: Πάτησε… γκάζι όταν χρειάστηκε και διεύρυνε το «πράσινο» αήττητο, με απίθανο Γκραντ! (video)

Το Περιστέρι έβαλε πολύ δύσκολα στον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά οι «πράσινοι» με μεγάλα σουτ σε κρίσιμα σημεία και έναν… βιονικό Τζέριαν Γκραντ, πήραν τη νίκη στο ΟΑΚΑ (07/01, 90-75) και έκαναν το 13/13 στην Basket League!

Έτοιμος για τη δεύτερη διαδοχική «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague είναι ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» μπορεί να δυσκολεύτηκαν αρκετά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού κόντρα στο Περιστέρι, αλλά τελικά έφτασαν στη νίκη στο ΟΑΚΑ (07/01, 90-75), για να φτάσουν στα 13 θετικά αποτελέσματα, σε ισάριθμες αγωνιστικές στη φετινή Basket League.

Παρ’ όλα αυτά, ο Εργκίν Αταμάν είδε ακόμα έναν παίκτη του να τραυματίζεται. Ο Λούκα Βιλντόζα αποχώρησε ως τραυματίας πριν το ημίχρονο, θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς με εννέα παίκτες.


Ο Τζέριαν Γκραντ, που για ακόμα ένα ματς κατέθεσε την «ψυχή» του στο παρκέ, ήταν ασταμάτητος και στις δύο μεριές του παρκέ. Σταμάτησε στους 26 πόντους, μετρώντας παράλληλα 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ράγκλαντ, με 14 πόντους και 9 ασίστ.

Από την αρχή η επίθεση των δύο ομάδων έκανε τη διαφορά, με το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη να είναι κάτι παραπάνω από αξιόμαχο. Μπορεί στο πρώτο δεκάλεπτο να βρέθηκε στο -6 (25-19), αλλά στο ημίχρονο πήγε μπροστά με 44-41!

Μάλιστα, στην επανέναρξη προηγήθηκε ακόμα και με επτά πόντους (41-48), αλλά με μεγάλα σουτ από Γκριγκόνις, Γκραντ και Μωραΐτη (από το κέντρο!), ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, φεύγοντας στο +11 (76-65) επτά λεπτά πριν το τέλος.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τους «πράσινους» να φτάνουν στη νίκη με 90-75.


Τα δεκάλεπτα:
25-19, 41-44, 67-63, 90-75

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0