Basket Talk

Νοκ-άουτ ο Βιλντόζα, με... εννιά ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Περιστέρι! (video)

Νοκ-άουτ ο Βιλντόζα, με... εννιά ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Περιστέρι! (video)

Μόνο εννέα παίκτες διαθέσιμοι για τον Παναθηναϊκό, στο 2ο ημίχρονο με το Περιστέρι!

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της μετάδοσης από το κανάλι της ΕΡΤ, ο Αργεντίνος γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν αναμένεται να επανεμφανιστεί στο παρκέ του ΟΑΚΑ για το δεύτερο ημίχρονο της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι. Υπενθυμίζεται πως από την... δεκάδα που είχε δηλωθεί από τον Εργκίν Αταμάν, έλειπε ο τραυματίας Κώστας Σλούκας, εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Εκτός έμεινε και ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, καθώς κατέχει τη θέση του 7ου ξένου και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ οι Λευτέρης Μαντζούκας και Αλεξάντερ Σαμοντούροφ δεν κατάφεραν επίσης να μπουν στην αποστολή και έμειναν εκτός λόγω ίωσης. 

Όπως γίνεται σαφές, η κατάσταση του Λούκα Βιλντόζα και το πρόβλημα τραυματισμού χτυπά συναγερμό στους πράσινους, ενόψει της δεύτερης σερί διαβολοβδομάδας της Ευρωλίγκας και με δεδομένο το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και ο έτερος πόιντ γκαρντ της ομάδας, Κώστας Σλούκας. Η κατάσταση του Αργεντίνου αναμένεται να επαναξιολογηθεί μετά το πέρας της αποψινής αναμέτρησης για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, εάν πράγματι υπάρχει.

Δείτε εδώ τη στιγμή του τραυματισμού του Αργεντίνου γκαρντ του Παναθηναϊκού στο γόνατο, στη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0