Basket Talk

Ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Αυτοί δεν ήταν οι Μπακς!»

Ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Αυτοί δεν ήταν οι Μπακς!»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε με την αμυντική νοοτροπία των Μιλγουόκι Μπακς, αμέσως μετά την εκτός έδρας ήττα των «ελαφιών» από τους Χιούστον Ρόκετς, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να τονίζει πως η ομάδα του Έντριαν Γκρίφιν δεν θα πρέπει να βασίζεται μονάχα στην επίθεση. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε αμέσως μετά την εκτός έδρας ήττα των Μιλγούοκι Μπακς από τους Χιούστον Ρόκετς (112-108).

Σε δηλώσεις του, ο Έλληνας σούπερ σταρ στάθηκε στην κακή αμυντική νοοτροπία που έχουν τα «ελάφια», τόνισε πως η ομάδα του Έντριαν Γκρίφιν δεν θα πρέπει να βασίζεται μονάχα στην επίθεση, ενώ ο «Greak Freak» ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Αυτοί δεν ήταν οι Μπακς».

«Κάποιες βραδιές η επίθεση θα είναι εκεί. Θα κερδίζουμε τα ματς μέσα από την επίθεσή μας. Κάποιες φορές δεν θα παίζουμε καλά στην επίθεση. Σε κάθε περίπτωση, η άμυνά μας πρέπει να είναι εκεί. Και απόψε, η άμυνά μας δεν ήταν εκεί. Δεν είχαμε περηφάνια. Σκόραραν με drive, στη ρακέτα, σούταραν τρίποντα, μάζευαν επιθετικά ριμπάουντ. Δεν κάναμε τίποτα. Αυτοί δεν ήταν οι Μπακς! Δεν είμαστε αυτοί. 

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την εικόνα μας. Στο τρίτο και στο τέταρτο δωδεκάλεπτο ήμασταν καλύτεροι. Δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, το κάναμε δύσκολο για αυτούς, μαζέψαμε κάθε ριμπάουντ που μπορέσαμε να μαζέψουμε. Αυτοί είμαστε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν το κάναμε. Δεν είναι καλό αυτό... Αυτή τη στιγμή παίζουμε ένα είδους μπάσκετ, ειδικά στην άμυνα, που δεν είμαστε εμείς! Πρέπει να βελτιωθούμε. Για να κερδίσουμε, πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν πρέπει απλώς να βασιζόμαστε στην επίθεσή μας και να σκοράρουμε 130 ή 140 πόντους κάθε βράδυ. Δεν θα γίνει έτσι η δουλειά», δήλωσε ο Giannis.  

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0