Basket Talk

Ο συγκλονιστικός Giannis «έπιασε» τον Αμπντούλ Τζαμπάρ, αλλά οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Ρόκετς

Ο συγκλονιστικός Giannis «έπιασε» τον Αμπντούλ Τζαμπάρ, αλλά οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Ρόκετς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «πάλευε» μοναχός του, απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς και παρότι ο Έλληνας σούπερ σταρ πέτυχε 48 πόντους, οι Μπακς ηττήθηκαν με 112-108. 

Ο ασταμάτητος Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση, «πιάνοντας» τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στη λίστα με τις «45άρες» των Μπακς, ωστόσο τα «ελάφια» ηττήθηκαν από τους Ρόκετς με 112-108 εκτός έδρας.

Από την πλευρά του, ο «Greek Freak» πέτυχε 48 πόντους και μάζεψε 17 ριμπάουντ σε 39 λεπτά συμμετοχής, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να σημειώνει για 18η φορά στην καριέρα του πάνω από 45 πόντους σε μία αναμέτρηση, όσες και ο Αμπντούλ Τζαμπάρ με το Μιλγουόκι, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν μόνος του στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Πάντως, «μόνος του» ήταν και ο... Giannis κόντρα στην ομάδα από το Χιούστον, αφού ο ίδιος δεν πήρε βοήθειες από τα πρώτα «βιολιά» των Μπακς και ιδιαίτερα από τον Ντέιμιαν Λίλαρντ που βρέθηκε σε άσχημο βράδυ με 1/8 τρίποντα.

Έτσι, η ομάδα του Έντριαν Γκρίφιν υποχώρησε στο 25-11, την ίδια στιγμή που οι Ρόκετς, οι οποίοι είχαν σε εξαιρετικό βράδυ τον Αλπερέν Σενγκούν (21 πόντοι), ανέβηκαν στο 18-16.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-18, 63-43, 89-73, 112-108.



Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης εδω. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0