Basket Talk

Μεγαρίδα - Πανιώνιος 63-66: Κατέκτησε το UNICEF Trophy και πήρε το «εισιτήριο» για το Final 8 του Κυπέλλου!

Μεγαρίδα - Πανιώνιος 63-66: Κατέκτησε το UNICEF Trophy και πήρε το «εισιτήριο» για το Final 8 του Κυπέλλου!
Σε μία αναμέτρηση που ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς, ο Πανιώνιος επικράτησε 66-63 της Μεγαρίδας, κατέκτησε το UNICEF Trophy και πήρε το «εισιτήριο» για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος! 

Με κορυφαίο τον Δημήτρη Βεργίνη (26 πόντοι), ο Πανιώνιος πήρε το «θρίλερ» με την Μεγαρίδα στα Άνω Λιόσια, κατέκτησε το UNICEF Trophy και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος!

Οι «κυανέρυθροι» είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο στο τέλος είδαν τους αντιπάλους τους να «μάχονται» και να διεκδικούν το ροζ φύλλο. Εν τέλει, ένα μεγάλο τρίποντο του Bεργίνη, 31 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ήταν αυτό που έκρινε τελικά το ματς, αφού σε εκείνο το σημείο το σκορ έγινε 65-63. Στη συνέχεια, ο έμπειρος γκαρντ κέρδισε και φάουλ, ευστόχησε στη μία από τις δύο βολές, με τον Πανιώνιο να βγάζει και την τελευταία άμυνα και να κατακτά για δεύτερη διαδοχική χρονιά την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Βεργίνης ήταν ο MVP του Ιστορικού, αφού πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση, σημειώνοντας 26 πόντους. «Μαέστρος» για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ήταν ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 6 πόντους και 12 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 17-27, 34-42, 51-56, 63-66.  

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης εδω. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0