Basket Talk

Κι όμως, αυτός που ξεχώρισε στην «διαβολοβδομάδα» του Ολυμπιακού είναι ο Πίτερς! (video)

Κι όμως, αυτός που ξεχώρισε στην «διαβολοβδομάδα» του Ολυμπιακού είναι ο Πίτερς! (video)

Τα «τέλεια» παιχνίδια του Άλεκ Πίτερς τον έκαναν να πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη διπλή αγωνιστική και να ξεκινήσει το 2024 με το… δεξί.

Ο Άλεκ Πίτερς τη φετινή σεζόν στην EuroLeague έχει πατήσει το… γκάζι και δεν κοιτάζει πίσω του, έχοντας κάνει μία τεράστια στροφή 180 μοιρών από τον περσινό εαυτό του.

Είναι ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» και είναι ο παίκτης που έχει επωμιστεί το βάρος του ρόλου του αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοφ και ανταπεξέρχεται επάξια τραβώντας τον δικό του δρόμο μακριά από τις συγκρίσεις.

Η πρώτη «διαβλοβδομάδα» της νέας χρονιάς άφησε γλυκιά γεύση στον Ολυμπιακό που έκανε το 2/2 απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό, παίρνοντας ακόμη περισσότερη ώθηση για την δύσκολη συνέχεια.

Μπορεί να μπήκε στα βιβλία της EuroLeague αυτή η διπλή αγωνιστική με καθοριστικούς τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ, που ουσιαστικά «χάρισαν» τις νίκες στους Πειραιώτες, όμως κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τον παίκτη που κάνει τη διαφορά και δεν είναι άλλος από τον Άλεκ Πίτερς.

Ο «Κάπτεν Αμέρικα» του Ολυμπιακού ξεκίνησε ένα εκπληκτικό σερί που μένει να φανεί αν θα συνεχιστεί το ίδιο εντυπωσιακά. Ο λόγος; Μα φυσικά για την απόλυτη ευστοχία του από τα 6.75 σε αυτές τις τελευταίες δύο αναμετρήσεις, όπου μετράει συνολικά 7/7 τρίποντα.

Κόντρα στην Αρμάνι σημείωσε 16 πόντους με 4/4 τρίποντα και κόντρα στη Μονακό 14 πόντους με 3/3 από τα 6.75.

Κάπως έτσι, έχει αγγίξει το 55% από την περιφέρεια και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ 5 εύστοχων τριπόντων που είχε φορώντας τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0