Basket Talk

Το... κακό «τρίτωσε» για τον Βεζένκοφ: Τι είπε για τις σερί απουσίες του ο κόουτς των Κινγκς; (video)

Το... κακό «τρίτωσε» για τον Βεζένκοφ: Τι είπε για τις σερί απουσίες του ο κόουτς των Κινγκς; (video)

Επικό ματς ανάμεσα σε Κινγκς και Μάτζικ, είχε τα πάντα, αλλά δεν «τελείωσε» την αναμονή Σάσα Βεζένκοφ, που δεν αγωνίστηκε για δεύτερο σερί ματς και τρίτο συνολικά. Ο Μάικ Μπράουν, πάντως, εξήγησε το «γιατί».

Η απουσία του Σάσα Βεζένκοφ δεν βρέθηκε σε πρώτο πλάνο. Το ματς των Κινγκς με τους Μάτζικ ήταν επικό, είχε δύο παρατάσεις και στο φινάλε, νικήτρια την ομάδα από το Σακραμέντο με 138-135 (04/01). Μόλις «έκατσε» η σκόνη, όμως, άρχισαν οι ερωτήσεις.



Ο Σάσα δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό, για τρίτο ματς και δεύτερο σερί, κι εκτός από τους χρήστες του Twitter, υπήρξαν και δημοσιογράφοι που ρώτησαν τον προπονητή των Κινγκς, Μάικ Μπράουν, τι συμβαίνει.

Από πλευράς του, τόνισε πως τα πολλά παιχνίδια που έρχονται και ο χρόνος προσαρμογής που απαιτείται, τον οδήγησαν σε αυτές τις επιλογές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι συνδυασμός. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα. Κάποτε θα παίζει ο Σάσα, κάποτε κάποιος άλλος. Λίγοι έχουν ξεχωρίσει από το σύνολο. Μπορώ ακόμα να κάνω αρκετές αλλαγές. Οφείλει να συνεχίσει να παραμένει έτοιμος, όπως τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι επαγγελματίας, ξέρω πως θα παραμείνει σε ετοιμότητα, γνωρίζοντας πως το ένα βράδυ ίσως δεν παίξει, στο επόμενο ίσως δεν ξεκινήσει, ενώ στο άλλο, μπορεί να είναι βασικός!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0