Basket Talk

Ρίτας – Περιστέρι 92-110: Τεράστιο βήμα πρόκρισης για την ομάδα του Σπανούλη με 100άρα! (video)

Ρίτας – Περιστέρι 92-110: Τεράστιο βήμα πρόκρισης για την ομάδα του Σπανούλη με 100άρα!  (video)

Το Περιστέρι πετούσε… φωτιές στο Βίλνιους απέναντι στην Ρίτας και πήρε μία σπουδαία νίκη (92-110) με εξωπραγματικούς Τόμπσον και τον... διπλό Ράγκλαντ στα play ins του Basketball Champions League.

H Ρίτας υποδέχτηκε το Περιστέρι στο Βίλνιους για το πρώτο παιχνίδι των play ins του Basketball Champions League, που θα κριθούν στους τρεις αγώνες.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξεκίνησε πατώντας πολύ καλά στο παρκέ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, που με τη βοήθεια του Κασσελάκη και του Ράγκλαντ πήρε γρήγορα διψήφιο προβάδισμα (14-25).

Η Ρίτας με ένα σερί 8-0 «ροκάνισε» τη διαφορά από το double score (14-28) και πλησίασε στους 6 πόντους το Περιστέρι στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι «πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» διατήρησαν την καλή τους παρουσία έχοντας μεγάλα ποσοστά ευστοχίας από την περιφέρεια (63.6%) και στην δεύτερη περίοδο με τον Ράγκλαντ να συνεχίσει την εξαιρετική του εμφάνιση μετρώντας ήδη 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ με τον Τόμπσον και τον Ντάνγκουμπιτς να τον ακολουθούν.

Οι γηπεδούχοι ξανά προσπάθησαν να μαζέψουν την διαφορά πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο (46-54) με πρωτοπόρο της ομάδας τους τον Μαργκίρις Νορμάντας με 14 πόντους.

Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι κράτησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και «είδαν» τον Τζο Ράφγκλαντ να πετυχαίνει ένα ακόμη double double από την τρίτη κιόλας περίοδο (συνολικά 25 πόντοι και 15 ριμπάουντ), ωστόσο ακόμη κι αν είχαν το πάνω χέρι δεν έλειψαν και τα παράπονα για την διαιτησία και συγκεκριμένα σχετικά με τις βολές που ήταν στο 17-1 υπέρ των Λιθουανών μέχρι το ημίχρονο.

Πάλι με ένα μικρό σερί (6-0) στο τέλος του δεκαλέπτου η Ρίτας μείωσε τη διαφορά από τους 20 πόντους (59-79) στους 13 (68-81) πριν την τελευταία περίοδο.


Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η εξαιρετική ευστοχία του Περιστερίου από τα 6.75 (66,7%) το βοήθησαν να μην απειληθεί στιγμή και να πανηγυρίσει μία άνετη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 22-28, 46-54, 68-81, 92-110

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0