Basket Talk

ΠΑΟΚ – Τόφας 63-95: Όλα ανάποδα για τους Θεσσαλονικείς σε μία βραδιά που θα θέλουν να ξεχάσουν! (video)

ΠΑΟΚ – Τόφας 63-95: Όλα ανάποδα για τους Θεσσαλονικείς σε μία βραδιά που θα θέλουν να ξεχάσουν!  (video)
Μία αναμέτρηση με τεράστιο αρνητικό πρόσημο έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Τόφας για τα play ins του Basketball Champions League με τους Θεσσαλονικείς να έρχονται αντιμέτωποι με το ένα πρόβλημα μετά το άλλο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την Τόφας στο Παλατάκι για τα play ins του Basketball Champions League, που θα κριθούν στις δύο νίκες πραγματοποιώντας μία αποκαρδιωτική εμφάνιση.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, η Τόφας έδειξε… άγριες διαθέσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ, που μετρούσε αρκετές απουσίες (5-15), ούσα αποφασισμένη και απόλυτα εύστοχη από την περιφέρεια (3/3) στα 8’ ματς.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο κάνοντας ό,τι ήθελαν πραγματικά και σε άμυνα, αλλά και σε επίθεση ανεβάζοντας από νωρίς τη διαφορά στους 22 (!) πόντους (16-38) εκμεταλλευόμενοι πλήρως την κακή εικόνα που είχαν οι Θεσσαλονικείς.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, οι έντονες διαμαρτυρίες του Φώτη Τακιανού για μία λανθασμένη απόφαση των διαιτητών, για καλάθι που δεν μέτρησε, τον έκαναν να «δει» την είσοδο των αποδυτηρίων, αφού δέχθηκε δεύτερη τεχνική ποινή και αποβλήθηκε.

Μετά την ανάπαυλα, τα πράγματα δεν άλλαξαν καθόλου και ακολούθησαν τον προδιαγεγραμμένο δρόμο. Η Τόφας είχε τον νεοφερμένο, Μάρκους Ντένμον, για πρώτο της σκόρερ με 21 πόντους 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, όσο έστελνε στο… καναβάτσο τον ΠΑΟΚ που βρέθηκε αντιμέτωπος με πολλές ατυχίες και γνώρισε την ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 12-27, 26-53, 42-77, 63-95

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0