Basket Talk

«Μάθημα... ιστορίας» από την Αρμάνι, με Τόμιτς vs Τζόρνταν!

«Μάθημα... ιστορίας» από την Αρμάνι, με Τόμιτς vs Τζόρνταν!
Πώς συνδέονται οι Μάικλ Τζόρνταν, Μίλαν Τόμιτς, Ολυμπιακός και Αρμάνι Μιλάνο; Μέσω μίας ανάρτησης της τελευταίας, στα social media. Θυμηθείτε ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ στο Παρίσι, όπου το... όνειρο, έγινε πραγματικότητα!
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (02/01) την Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της EuroLeague. Κάπως έτσι, θα επιστρέψει σε γνώριμα μέρη ως αντίπαλος, ο Μίλαν Τόμιτς, που πλέον βρίσκεται στο πλάι του Μεσίνα στην Αρμάνι.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι των social media των Ιταλών, δεν έχασαν την ευκαιρία να μοιραστούν μία φωτογραφία του Τόμιτς, μπροστά από μία τοιχογραφία στο ΣΕΦ, που τον απεικονίζει να μαρκάρει τον Μάικλ Τζόρνταν!

«ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: Μια φορά κι έναν καιρό, ο Μίλαν Τόμιτς, ήταν ένας σκληροτράχηλος γκαρντ του Ολυμπιακού.

Το 1997 είχε την τιμή, και την αδύνατη αποστολή, να φυλάει τον Μάικλ Τζόρνταν.

Η φωτογραφία βρίσκεται σε έναν τοίχο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έδρα του Ολυμπιακού» ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της Αρμάνι.

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο ματς είχε λάβει χώρα στο Παρίσι, στις 18 Οκτωβρίου του 1997, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Σικάγο Μπουλς, και μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ιστορία του, με ένα κλικ εδώ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0