Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Λογικά θα παίξει ο Γουόκαπ»

Μπαρτζώκας: «Λογικά θα παίξει ο Γουόκαπ»

Αισιόδοξος για τη συμμετοχή του Τόμας Γουόκαπ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο, μετά τον τραυματισμό του δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στοχεύει στην διαθεσιμότητα του Τόμας Γουόκαπ στην πρώτη αναμέτρηση της EuroLeague τη νέα χρονιά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην αναμέτρηση με τον Άρη και δεν έλαβε μέρος στην πρώτη προπόνηση του 2024.

«Έκανε θεραπεία ο Γουόκαπ, δεν θα κάνει προπόνηση, αλλά πιστεύουμε ότι επειδή το διάστρεμμα δεν είναι βαρύ, λογικά θα παίξει. Αύριο το πρωί θα ξέρουμε περισσότερα. Αν δεν παίξει, θα είναι γιατί πραγματικά θα είναι αδύνατο», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Όσο για το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα; «Το πρόγραμμά μας ξεκινά με την Αρμάνι, που είναι σε καλό μομέντουμ. Ανεξάρτητα από το αν έχασε το πρωτάθλημα και έχει ελλείψεις, κέρδισε την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας ή νίκησε άνετα τη Βιλερμπάν και την Μπασκόνια ή έχασε στο τέλος από την Παρτιζάν. Δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση, είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, παίζει με μεγάλη ένταση στην άμυνα και έχει έναν φοβερό προπονητή. Οποιαδήποτε είδους υποτίμηση θα είναι για μας καταστροφή. Είναι ένα ματς που θέλουμε να πάρουμε με το κοινό μας και να είμαστε έτοιμοι για τα σημαντικά πράγματα, που είναι ταυτόχρονα και τα απλά: η ένταση, οι διεκδικούμενες μπάλες, τα ριμπάουντ…», σημείωσε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0