Basket Talk

Και ναι! Το σερί ηττών των Πίστονς έλαβε τέλος! (video)

Και ναι! Το σερί ηττών των Πίστονς έλαβε τέλος! (video)

Μετά από 28 διαδοχικές ήττες οι Ντιτρόιτ Πίστονς κατάφεραν και πήραν τη νίκη απέναντι στους… ανανεωμένους Τορόντο Ράπτορς με 129-127.

Η ομάδα του Ντιτρόιτ είχε να κερδίσει από τις 28 Οκτωβρίου, με αυτό να σημαίνει 28 διαδοχικές ήττες για τους Πίστονς.

Το αρνητικό αυτό ιστορικό σερί των Πίστονς στο NBA έσπασε τελικά στην τελευταία τους αναμέτρηση για το 2023 απέναντι στους Ράπτορς με 129-127.

Για το Ντιτρόιτ ο Κέιντ Κάνιγχαμ ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ νταμπλ-νταμπλ πέτυχε και ο Τζέιλεν Ντούρεν με 18 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Αυτοί οι 2 μήνες που πέρασαν μέχρι να… χαμογελάσουν  Ντιτρόιτ Πίστονς συγκίνησαν τον προπονητή της ομάδας, Μόντι Γουίλιαμς.

«Δεν χρειάζομαι το φύλλο της στατιστικής απόψε. Δεν έχει σημασία. Έχω μπει σε εκατοντάδες αποδυτήρια σε όλη μου τη ζωή. Δεν θα έλεγα πως ήταν ανακούφιση, αλλά περισσότερο ένα "δόξα τω θεώ". Επιτέλους! Τα παιδιά ούρλιαζαν, εγώ σχεδόν έβαλα τα κλάματα. Είμαι τόσο χαρούμενος για όλους στα αποδυτήρια. Κάποιες φορές χρειάζεται μια νίκη σαν αυτή για να τσουλήσει το πράγμα» ήταν οι πιο χαρακτηριστικές του ατάκες.


https://www.google.com/url?q=http://www.bnsports.gr&source=gmail&ust=1704093711239000&usg=AOvVaw32H1-ckMVA-l6TiAlyw_qg">www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0