Basket Talk

Γιόκιτς: «Όταν αποσυρθώ εύχομαι να μη με ξέρει κανείς!»

Γιόκιτς: «Όταν αποσυρθώ εύχομαι να μη με ξέρει κανείς!»
Ο Νίκολα Γιόκιτς εύχεται να... ξεχαστεί από τον κόσμο, όταν πάρει την απόφαση να αποσυρθεί και αυτό διότι ο ίδιος, δεν είναι λάτρης της δημοφιλίας!

Κάθε άλλο, παρά... χαρούμενος από το γεγονός πως είναι δημοφιλής, μοιάζει να είναι ο Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Σέρβος σέντερ, μπορεί να είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο και να δέχεται... επιθέσεις αγάπης όπου και αν βρίσκεται, παρόλα αυτά, ο 28χρονος δεν απολαμβάνει την «ταμπέλα» του σταρ.

Μάλιστα, ο Γιόκιτς μίλησε πρόσφατα σε podcast του συμπαίκτη του Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ για την δημοφιλία και ευχήθηκε όταν αποσυρθεί να τον έχουν... ξεχάσει άπαντες!

«Αν βγεις έξω και κάνεις το οτιδήποτε, ακόμα και αν πετάξεις κάτι δίπλα στον κάδο απορριμμάτων, θα πουν "Α, δεν μπορεί να το βάλει ούτε σε έναν κάδο απορριμμάτων". Οι άνθρωποι κάνουν πολλά τέτοια μικρά πράγματα και είναι απλώς λυπηρό κάθε φορά που πηγαίνεις στο μπαρ, στο εστιατόριο, σε κάποιο παιχνίδι, και οι άνθρωποι απλώς βγάζουν τα τηλέφωνά τους και προσπαθούν να σε βγάλουν βίντεο. Θα πω ότι είναι αγενές. 

Το να είσαι διάσημος, νομίζω ότι αρέσει σε κάποιους. Δεν μου αρέσει, πραγματικά. Όταν τελειώσω την καριέρα μου, εύχομαι πραγματικά να μην με ξέρει κανείς και πραγματικά εύχομαι το παιδί ή τα παιδιά μου στο μέλλον να με θυμούνται μόνο ως μπαμπά, όχι ως μπασκετμπολίστα», ανέφερε ο ηγέτης των Ντένβερ Νάγκετς.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0