Basket Talk

Το καλωσόρισμα του Αταμάν στον Τερίμ: «Ελπίζω να έχεις και εδώ πολλές επιτυχίες»

Το καλωσόρισμα του Αταμάν στον Τερίμ: «Ελπίζω να έχεις και εδώ πολλές επιτυχίες»

Ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Εργκίν Αταμάν, θέλησε να καλωσορίσει τον συμπατριώτη του Φατίχ Τερίμ στον «πράσινο» ποδοσφαιρικό πάγκο.

Παναθηναϊκός AKTOR και Ερυθρός Αστέρας θα αναμετρηθούν για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, μίλησε για την δύσκολη αυτή αναμέτρηση, ενώ έκανε και ειδική αναφορά για τον νέο προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας, Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

Για την έλευση του Φατίχ Τερίμ:

 «Καλέ μου φίλε, καλωσόρισες στην Αθήνα, καλωσόρισες στον Παναθηναϊκό! Ελπίζω να έχεις επιτυχίες όπως είχες σε όλη την καριέρα σου. Καλωσόρισες φίλε μου Φατίχ Τερίμ. Ελπίζω να πετύχει εδώ».

Για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα:

 «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα που διαθέτει καλούς σκόρερ. Την περασμένη εβδομάδα πέτυχαν 98 πόντους κόντρα στη Μακάμπι. Αν ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι σε καλή κατάσταση, είναι δύσκολο να τον σταματήσεις. Το ίδιο με τον Νέντοβιτς. Υπάρχουν επίσης ο Μπολομπόι, ο Μίτροβιτς και ο Άνταμ Χάνγκα που είναι επικίνδυνοι παίκτες. Επομένως, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Την περασμένη εβδομάδα πετύχαμε δυο σπουδαίες νίκες μακριά από την έδρα μας. Για να συνεχίσουμε έτσι, είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε στο γήπεδό μας».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0