Basket Talk

Πολονάρα για την «περιπέτεια» της υγείας του: «Δεν αισθάνθηκα ντροπή που το είπα δημόσια»

Πολονάρα για την «περιπέτεια» της υγείας του: «Δεν αισθάνθηκα ντροπή που το είπα δημόσια»
Ο Ακίλε Πολονάρα μίλησε για την «περιπέτεια» της υγείας του, την οποία κατόρθωσε να ξεπεράσει και να επιστρέψει... δυνατότερος στα παρκέ. 

Ο Ακίλε Πολονάρα επέστρεψε... δυνατότερος μετά την «περιπέτεια» που πέρασε με την υγεία του. Ο Ιταλός φόργουορντ της Βίρτους Μπολόνια, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις, τον περασμένο Οκτώβριο, όμως έδωσε την «μάχη» του, «νίκησε» και πλέον έχει επιστρέψει στα παρκέ.

Μάλιστα, ο 32χρονος μίλησε για το εν λόγω θέμα και τόνισε πως ήθελε από την πρώτη στιγμή να αποκαλύψει το πρόβλημα του, ενώ υποστήριξε ότι δεν ντράπηκε να αναφερθεί δημόσια σε αυτό.

«Η μητέρα μου με κανάκευε σαν να ήμουν 10 ετών και με ρώτησε γιατί το είπα δημόσια. Tης είπα ότι δεν υπάρχει κάτι λάθος με το να κάνεις τον κόσμο να ξέρει. Επειδή μετά από τέτοιες περιπτώσεις όλο και κάποιος, ένας φίλαθλος, ένας δημοσιογράφος μπορεί να ρωτήσει, οπότε αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί. Δεν είχα πρόβλημα να το πω στον κόσμο. Δεν είχα ντροπή, κανένα πρόβλημα, γιατί δεν ήταν κάτι για το οποίο έχω την ευθύνη. Δέχτηκα πολλά μηνύματα από την οικογένειά μου, από φίλους και ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Αλλά αν δεν είχα μιλήσει γι' αυτό, μάλλον θα λάμβανα τα τριπλάσια, που θα μας ρωτούσαν τι ακριβώς έχει γίνει», τόνισε ο Ακίλε Πολονάρα.

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0