Basket Talk

Ομπράντοβιτς: «Φτιαγμένος για το Final 4 ο Παναθηναϊκός!»

Ομπράντοβιτς: «Φτιαγμένος για το Final 4 ο Παναθηναϊκός!»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Σάσα Ομπράντοβιτς, στο περιθώριο των δηλώσεων του, ενόψει της αναμέτρησης της Μονακό με το «τριφύλλι» (20/12, 20:00) στο Πριγκιπάτο. 

Σε δηλώσεις του, ενόψει της αναμέτρησης της Μονακό με τον Παναθηναϊκό (20/12, 20:00) στο Πριγκιπάτο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague, ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «πράσινους», τονίζοντας πως είναι «φτιαγμένοι» για το Final-4 της διοργάνωσης. 

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Σάσα Ομπράντοβιτς:  

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα φτιαγμένη για το Final Four. Έχει πολλή μεγάλη ποιότητα σε κάθε θέση Μην σας ξεγελάει το ρεκόρ του στην κατάταξη της Ευρωλίγκας, γιατί σε αρκετά παιχνίδια ήταν πολύ κοντά στο να κερδίσει. Ο Ματίας Λεσόρ καθιερώθηκε ως ένας δυνατός ριμπάουντερ αλλά και πρώτος σκόρερ αυτής της ομάδας. Τον Κώστα Σλούκα από την άλλη, τον γνωρίζουμε καλά γιατί τον έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με πολλούς rookie που εύκολα όμως μπορούν να δημιουργήσουν τον κίνδυνο. Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ σφιχτή φέτος και θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Τα μεγάλα ματς είναι αναπόφευκτα και φέρνουν κούραση, αλλά αυτά βέβαια είναι που μας φέρνουν όλο και πιο κοντά σαν ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0