Basket Talk

Άλλη μια κορυφή των Μπακς ανήκει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ! (video)

Άλλη μια κορυφή των Μπακς ανήκει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ! (video)
Οι Μπακς κατάφεραν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο των Χιούστον Ρόκετς (128-119) σε μία βραδιά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε με… χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία των «ελαφιών».

Οι Μπακς κέρδισαν με 128-119 τους Ρόκετς στο Fiserv Forum πραγματοποιώντας την τέταρτη σερί νίκη τους μετά την ήττα – αποκλεισμό από τους Πέισερς στο In-Season Tournament και την 13η στην έδρα τους, αλλά λίγοι θα μείνουν σε αυτό.

Η βραδιά ανήκει δικαιωματικά για ακόμη μία φορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που φρόντισε να χρισθεί ως ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του Μιλγουόκι ξεπερνώντας ξανά τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ σε άλλη μία κατηγορία.

Μόλις ο Γιάννης μάζεψε το 14ο ριμπάουντ του στο ματς προσπέρασε τα 7.161 του Τζαμπάρ κι έγινε ο πρώτος στα ριμπάουντ στην ιστορία της ομάδας, ενώ κατέχει την πρωτιά και σε πολλές άλλες κατηγορίες του συλλόγου όπως πόντοι, ασίστ, λεπτά συμμετοχής, μπλοκ, συμμετοχές, σε εύστοχες βολές και σε προσπάθειες για βολές, σε εύστοχα σουτ και σε triples doubles.

Ο «Greek Freak» σημείωσε μεταξύ άλλων 26 πόντους, 17 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 39 λεπτά κάνοντας άλλο ένα «γεμάτο» double double.

Εξίσου «διπλός» ήταν και ο… διόσκουρός του, Ντέιμιαν Λίλαρντ, που συνέχισε κι εκείνος με την σειρά του σε υψηλές πτήσεις με 39 πόντους, 5 ριμπάουντ και 11 ασίστ για τη νίκη στην ιστορική βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0