Basket Talk

Πώς περνάει ο Μίσιτς στο NBA; Η αντίδρασή του μετά το buzzer-beater των Θάντερ τα… λέει όλα! (video)

Πώς περνάει ο Μίσιτς στο NBA; Η αντίδρασή του μετά το buzzer-beater των Θάντερ τα… λέει όλα! (video)
Το νικητήριο καλάθι του Σάι Γκίλτζεους - Αλεξάντερ κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς, έφερε «έκρηξη» χαράς στον πάγκο της ομάδας του Μαρκ Νταϊνό, ωστόσο ο Βασίλιε Μίσιτς δεν φάνηκε να... επηρεάζεται ιδιαίτερα από αυτό το γεγονός. 

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κατάφεραν να νικήσουν με 118-117 στην έδρα των Ντένβερ Νάγκετς, χάρη στην buzzer beater - «βόμβα» του Σάι Γκίλτζεους - Αλεξάντερ στο φινάλε.

Ο Καναδός γκαρντ ήταν αυτός που... μίλησε την κρίσιμη στιγμή και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, την οποία την πανηγύρισαν... σχεδόν όλοι. Από την πλευρά του όμως, ο Βασίλιε Μίσιτς δεν φάνηκε να... επηρεάζεται από αυτή την εξέλιξη, αφού παρέμεινε ήρεμος με «σταυρωμένα» χέρια.

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός φακός «έπιασε» τον Σέρβο γκαρντ, την ώρα του νικητήριου καλαθιού και αυτό που διαπιστώθηκε ήταν πως ο εκείνος έμοιαζε σαν να είχε... ηττηθεί η ομάδα του Μαρκ Νταϊνό, αφού ακόμη και το μικρό μειδίαμα «απουσίαζε» από το πρόσωπό του.

Φυσικά, το εν λόγω γεγονός δημιουργεί αρκετά «ερωτηματικά» αναφορικά με το μέλλον του 29χρονου στο NBA, την ίδια ώρα που ο δις πρωταθλητής Ευρώπης με την Εφές, δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, στον «μαγικό» κόσμο!

micic2.png

www.bnsports.gr


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0