Basket Talk

NBA γεμάτο buzzer-beater: Μπάτλερ και Γκίλτζεους – Αλεξάντερ… to the rescue! (video)

NBA γεμάτο buzzer-beater: Μπάτλερ και Γκίλτζεους – Αλεξάντερ… to the rescue! (video)

Αρκετές… συγκινήσεις επεφύλασσε το NBA τα ξημερώματα της Κυριακής (17/12). Ο Τζίμι Μπάτλερ και ο Σάι Γκίλτζεους – Αλεξάντερ, αποφάσισαν να φορέσουν τις… κάπες τους στην εκπνοή των αναμετρήσεων, για να χαρίσουν δύο μεγάλες νίκες σε Χιτ και Θάντερ αντίστοιχα!

Ακατάλληλα για… καρδιακούς ήταν τα ματς που διεξήχθησαν σε Μαϊάμι και Ντένβερ, τα ξημερώματα της Κυριακής (17/12). Στον «μαγικό» κόσμο του NBA, τα buzzer-beater δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν. «Θύματα» αυτή τη φορά αποτέλεσαν οι πρωταθλητές Νάγκετς, αλλά και οι Σικάγο Μπουλς.

Αρχικά, ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν εκείνος που… πλήγωσε την παλιά του αγάπη! Ο 34χρονος φόργουορντ, με fade away σχεδόν από το ύψος της γραμμής των βολών, βρήκε στόχο και οδήγησε τους Χιτ στη νίκη με 118-116, ρίχνοντας στο… καναβάτσο το Σικάγο.

Από την άλλη, το έργο του Σάι Γκίλτζεους – Αλεξάντερ ήταν μάλλον λίγο… δυσκολότερο. Πέρα από το γεγονός ότι οι Θάντερ έπαιζαν στην έδρα των Νάγκετς, ο Καναδός είχε την μπάλα στα χέρια του με 7.8’’ για το φινάλε και την ομάδα του πίσω στο σκορ με 117-116!

Και λοιπόν; Απέδειξε για άλλη μια φορά πως δεν «μασάει» και με μία τρομερή turnaround κίνηση, πέτυχε το καλάθι του αγώνα, για να δώσει στην Οκλαχόμα ένα τεράστιο «διπλό»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0