Basket Talk

Άνετη 22άρα για Αντετοκούνμπο, νίκη με… σβηστές μηχανές οι Μπακς! (video)

Άνετη 22άρα για Αντετοκούνμπο, νίκη με… σβηστές μηχανές οι Μπακς! (video)

Με χαρακτηριστική άνεση, οι Μπακς διέλυσαν στο Μιλγουόκι τους Πίστονς με 146-114 (17/12), με οδηγούς τους Λίλαρντ και Πόρτις. «Γεμάτη» εμφάνιση και από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έφτασε μια ανάσα από το double-double.

Απέναντι στους Πίστονς που θυμίζουν… εγκαταλελειμμένο χωριό, οι Μπακς δύσκολα θα συναντούσαν προβλήματα. Είχαν ένα αρκετά εύκολο βράδυ (17/12) στο Fiserv Forum, όπως ακριβώς το περίμεναν.

Τα «ελάφια» επικράτησαν με το άνετο 146-114, υποχρεώνοντας την ομάδα του Ντιτρόιτ στην 23η διαδοχική του ήττα! Κάπως έτσι, έπειτα από 25 αναμετρήσεις στη regular season, η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανέβηκε στο 18-7.

Απίθανος ήταν ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, που σταμάτησε στους 33 πόντους, ενώ από κοντά τον ακολούθησε ο Μπόμπι Πόρτις με 31, σημειώνοντας μάλιστα double-double, καθώς μάζεψε και 12 ριμπάουντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χωρίς να χρειαστεί να πατήσει ιδιαιτέρως το… γκάζι, βρήκε στο «ρελαντί» 22 πόντους, ενώ μέτρησε ακόμα 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, σε κάτι παραπάνω από 25 λεπτά παιχνιδιού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0