Basket Talk

Οι Μπακς πρέπει να πάρουν μαθήματα: Οι Νικς κράτησαν τη μπάλα του ματς! (video)

Οι Μπακς πρέπει να πάρουν μαθήματα: Οι Νικς κράτησαν τη μπάλα του ματς! (video)

Ο Τζέιλεν Μπράνσον έκανε το παιχνίδι της ζωής του με τη φανέλα των Νικς και η ομάδα φρόντισε να κρατήσει τη μπάλα του ματς ως αναμνηστικό.

Η αναμέτρηση των Νιου Γιορκ Νικς με τους Φοίνιξ Σανς στην Αριζόνα ήταν ξεχωριστή μιας και ο Τζέιλεν Μπράνσον έκανε εμφάνιση καριέρας 50 πόντων με 9/9 τρίποντα κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού.

Οι Νεοϋορκέζοι φρόντισαν για να.. έχουν μαθαίνοντας από τα «λάθη» του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς, που στην αναμέτρηση κόντρα στους Πέισερς όπου ο «Greek Freak» έκανε το καλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής στην πορεία του με 64 πόντους, έχασαν τη μπάλα του ιστορικού αγώνα του σταρ των «ελαφιών».

Οι Πέισερς έσπευσαν να προλάβουν να κάνουν δικιά τους τη μπάλα για να την κρατήσει ο ρούκι της ομάδας τους, κάτι που είχε εξοργίσει τον Γιάννη και την παρέα του.

Έτσι προνόησαν οι Νικς και μόλις έληξε η αναμέτρηση με τους Σανς ο Ραντλ κράτησε την πολύτιμη μπάλα που άνηκε δικαιωματικά στον Μπράνσον μετά από αυτή την επιβλητική εμφάνιση για να του τη δώσει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0