Basket Talk

Γίνεται 50άρα με 9/9 τρίποντα; Για τον Τζέιλεν Μπράνσον όλα είναι δυνατά! (video)

Γίνεται 50άρα με 9/9 τρίποντα; Για τον Τζέιλεν Μπράνσον όλα είναι δυνατά! (video)

Μία μυθική παράσταση έδωσε ο Τζέιλεν Μπράνσον για λογαριασμό των Νιου Γιορκ Νικς κόντρα στους Φοίνιξ Σανς αφήνοντας άπαντες στο NBA με το στόμα ανοιχτό.

Όλοι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού θα μνημονεύουν για καιρό αυτή την εξωπραγματική παράσταση που έδωσε ο Τζέιλεν Μπράνσον τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) στο Footprint Center της Αριζόνα.

Εκεί οι Σανς υποδέχτηκαν τους Νικς, οι οποίοι έφυγαν απόλυτα θριαμβευτές με 122-139 χαρίζοντας απίστευτες στιγμές για το φίλαθλο κοινό του NBA.

Ο λόγος φυσικά για τον ταλαντούχο Τζέιλεν Μπράνσον της Νέας Υόρκης που έκανε ρεκόρ καριέρας σκοράροντας 50 ολοστρόγγυλους πόντους με 8/16 δίποντα και έχοντας το απόλυτο (9/9) στα τρίποντα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, αφού κανείς άλλος παίκτης στην ιστορία του NBA δεν έχει βάλει 50 πόντους σε ματς σουτάροντας με 100% ευστοχία από την περιφέρεια σε τουλάχιστον 8 προσπάθειες.

Η στατιστική του φαντασμαγορικού γκαρντ των Νικς ολοκληρώθηκε με 6 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 5 κλεψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0