Basket Talk

Γιασικεβίτσιους: «Όλα έγιναν πολύ έντονα και γρήγορα - Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ»

Γιασικεβίτσιους: «Όλα έγιναν πολύ έντονα και γρήγορα - Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ»

Ενθουσιασμένος που έχει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Και με τη... βούλα προπονητής της Φενέρμπαχτσε είναι πλέον ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον Λιθουανό τεχνικό να αντικαθιστά τον Δημήτρη Ιτούδη στο πάγκο του τουρκικού συλλόγου.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του, ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, μίλησε για τα συναισθήματά του αναφορικά με τη συμφωνία.

Αναφέθηκε στο ντεμπούτο του απέναντι στη Μονακό για την EuroLeague και φάμηκε ενθουσιασμένος για το μέλλον.

Οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Όλα έγιναν πολύ έντονα και γρήγορα κατά τη διαδικασία της μεταγραφής μου. Φυσικά, η κατάσταση δεν είναι εύκολη, αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας και να βοηθήσουμε τη Φενέρμπαχτσε να κερδίσει αγώνες και να ελπίζουμε σε μεγάλη επιτυχία. Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Υπάρχουν τόσα πολλά γνωστά πρόσωπα και μέρη εδώ για μένα. Ξέρω ότι δεν είναι μια εύκολη κατάσταση, οπότε θα χρειαστούμε την υποστήριξη όλων. Ωστόσο, σταδιακά θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε κάποιες νέες ιδέες. Είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία και ανυπομονώ για το επόμενο εξάμηνο.

Παρόλο που είμαι προπονητής πολλά χρόνια, οι μέρες που πέρασα ως παίκτης εδώ δεν φαίνονται πολύ μακρινή ιστορία. Αυτό είναι τόσο τρελό και πραγματικά φοβερό. Είναι υπέροχο να γνωρίζουμε τι σημαίνει Φενέρμπαχτσε, να πατάμε στο γήπεδο νιώθοντας πόσους οπαδούς έχει αυτός ο σύλλογος και πόση υποστήριξη μας παρέχουν. Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό.

Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν την ποιότητα της Μονακό. Μια ομάδα που συμμετείχε στο περσινό Final Four. Απλώς πρέπει να βγούμε στο γήπεδο, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας για αυτόν τον αγώνα με πολύ μικρές «πινελιές» στον τρόπο παιχνιδιού».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0