Basket Talk

«Εξωγήινος» Αντετοκούνμπο, διέλυσε το ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους και... βασιλεύει στους Μπακς! (video)

«Εξωγήινος» Αντετοκούνμπο, διέλυσε το ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους και... βασιλεύει στους Μπακς! (video)

Σάρωσε τα πάντα στο διάβα του! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μυθικός, πήρε εκδίκηση από τους Πέισερς, τους… ισοπέδωσε με 64 πόντους, για να «σπάσει» εκκωφαντικά το ρεκόρ καριέρας του στο NBA και να γίνει ο «βασιλιάς» των Μπακς!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται… κρύο! Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όμως, ήταν «καυτό»! Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τους Ιντιάνα Πέισερς στο In-Season Tournament, ο «Greek Freak» θέλησε να αποδείξει, με τον πλέον πειστικό τρόπο, πως το παρατσούκλι του δεν είναι… τυχαίο!

Ήταν ο απόλυτος ήρωας των Μπακς. Το Μιλγουόκι επικράτησε με 140-126, αλλά τα πράγματα που έκανε στο παρκέ ο Γιάννης, μάλλον δεν μπορούν να αποτυπωθούν εύκολα με λόγια!

«Έσπασε» κάθε ρεκόρ, πέτυχε 64 πόντους και το career high του στο NBA, πλέον έχει νέο νούμερο! Κι αν αυτό δεν σας φτάνει, μάζεψε ακόμα 14 ριμπάουντ, μοίρασε τρεις ασίστ και είχε τέσσερα κλεψίματα, στα περίπου 37 λεπτά που αγωνίστηκε.

Τα κατορθώματά του ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Το βράδυ (14/12) στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, ήταν πέρα για πέρα ιστορικό για τον Αντετοκούνμπο! Έγινε ο παίκτης των «ελαφιών» που σημειώνει τους περισσότερους πόντους σε ένα ματς, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Μάικλ Ρεντ, με 57!

Έτσι, οι Μπακς ανέβηκαν στο 17-7, με τους Πέισερς από την άλλη να βλέπουν το ρεκόρ τους να πέφτει στο 13-9.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0