Basket Talk

Προμηθέας – Ντιζόν 68-71 (παρ.): Είχε «καρδιά», πάλεψε, στο φινάλε… λύγισε, αλλά συνεχίζει στο BCL! (video)

Προμηθέας – Ντιζόν 68-71 (παρ.): Είχε «καρδιά», πάλεψε, στο φινάλε… λύγισε, αλλά συνεχίζει στο BCL! (video)

Έκανε ό,τι μπορούσε ο Προμηθέας στην Πάτρα απέναντι στη Ντιζόν, όμως τελικά γνώρισε την ήττα στην παράταση (68-71, 12/12), για την 5η αγωνιστική των ομίλων του BCL. Παρά το αποτέλεσμα, οι Πατρινοί έχουν λόγο να χαμογελούν!

Τα έδωσε όλα, προσπάθησε μέχρι τέλους για τη νίκη, παρά τη σημαντικότατη απουσία του Κάουαν, αλλά τελικά στην παράταση «λύγισε» ο Προμηθέας, γνωρίζοντας την ήττα από τη Ντιζόν, με 71-68 (12/12). Έτσι, μετά από πέντε αγωνιστικές, είδε το ρεκόρ του να πέφτει στο 2-3.

Τα ευχάριστα ήρθαν από το έτερο παιχνίδι του ομίλου. Εκεί όπου η Ρίτας επικράτησε της Οπάβα, κάτι που επιτρέπει στην ελληνική ομάδα να συνεχίσει στο Play-In Basketball Champions League! Παράλληλα, η Ντιζόν εξασφάλισε την πρώτη θέση και την παρουσία της στους «16» της διοργάνωσης.

Το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκεια. Στο φινάλε οι Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, αλλά ο Κρις Κόφι έχασε τις βολές και η γαλλική ομάδα επίσης δεν κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες στην τελευταία επίθεση. Έτσι, το 63-63, ανάγκασε τους δύο αντιπάλους να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση, όπου οι φιλοξενούμενοι εν τέλει χαμογέλασαν.

Ο Ετσενίκε πραγματοποίησε ακόμα μία «γεμάτη» εμφάνιση για τον Προμηθέα, σταματώντας στους 16 πόντους, ενώ τον ακολούθησε από κοντά ο Χρυσικόπουλος, με 10. Για τους Γάλλους πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέιβιερ, με 18.

Τα δεκάλεπτα: 13-11, 29-33, 48-48, 63-63 (κ.δ.), 68-71

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0