Basket Talk

Καρδίτσα – Ολυμπιακός 54-83: «Ερυθρόλευκος» περίπατος με εξωπραγματικό Μιλουτίνοφ! (video)

Καρδίτσα – Ολυμπιακός 54-83: «Ερυθρόλευκος» περίπατος με εξωπραγματικό Μιλουτίνοφ! (video)

Το Κλειστό Γ. Μπουρούσης είχε γεμίσει για να στηρίξει την Καρδίτσα, η οποία όμως υποκλίθηκε στην υπεροχή του Ολυμπιακού, που με τον «διπλό» Νίκολα Μιλουτίνοφ πήρε τη μεγάλη σε έκταση νίκη (54-83).

Η Καρδίτσα υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό των πολλών προβλημάτων για την τελευταία αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όσο… λαβωμένοι κι αν ήταν οι «ερυθρόλευκοι» θα έβρισκαν τον τρόπο να υπερισχύσουν και το έκαναν από την αρχή του ματς. Ειδικότερα με το που μπήκε στο παρκέ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για να ενισχύσει την ομάδα του, πάτησε… γκάζι με τους 5 συνεχόμενους πόντους του (13-22).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα λειτουργούσε υποδειγματικά στην επίθεση και αποτελούταν από επιθετικό πλουραλισμό ήδη από την δεύτερη περίοδο με τον Λουκ Σίκμα και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να κάνουν τη διαφορά, όσο ο Ολυμπιακός είχε κάνε το double score (16-33).

Χωρίς πολλά πολλά, οι Πειραιώτες έδειχναν να έχουν «τελειώσει» το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας μέρος με την Καρδίτσα να μη μπορεί να βρει τις κατάλληλες απαντήσεις.

Ήδη ο Μιλουτίνοφ έφτασε από νωρίς, μετά την ανάπαυλα, στο double double 13 πόντων και 13 ασίστ κυριαρχώντας ξεκάθαρα και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Η τελευταία περίοδο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα για την αναμέτρηση που είχε κριθεί από νωρίς, έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον κόουτς Μπαρτζώκα να αξιοποιήσει κι άλλους παίκτες, όπως ο Τάσος Ροζακέας, ο Γιώργος Τανούλης και ο Τζορτζ Πάπας.

Μάλιστα, ο Ροζακέας έκανε το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα».

Για τους φιλοξενούμενους, ο Αϊζάια Κάνααν ηγούταν του σκοραρίσματος, ενώ αυτός που ξεχώρισε ήταν φυσικά ο «διπλός» Μιλουτίνοφ με 21 πόντους και 21 ριμπάουντ, που πραγματοποίησε μια βραδιά ρεκόρ. Για τους γηπεδούχους από την άλλη, ο Κλάσεν προσπαθούσε να κάνει τη διαφορά με 12 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 28-44, 41-65, 54-83

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0