Basket Talk

Περήφανος μπαμπάς ο ΛεΜπρόν: Ο γιος του επέστρεψε στα γήπεδα! (video)

Περήφανος μπαμπάς ο ΛεΜπρόν:  Ο γιος του επέστρεψε στα γήπεδα! (video)

Δεν θα μπορούσε να ήταν πιο συγκινημένος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με το ντεμπούτο του γιου του λίγους μήνες μετά την καρδιακή προβολή που υπέστη με τις… ομοιότητες μεταξύ τους να  μη λείπουν!

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου In-Season Tournament στο NBA με τους Λέικερς, ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά, ο θρύλος ΛεΜπρόν Τζέιμς μετέβη στην Καλιφόρνια για να παρακολουθήσει το ντεμπούτο του γιου του, Μπρόνι, στο κολέγιο.

Ο Μπρόνι Τζέιμς υπενθυμίζουμε ότι, πριν τέσσερις μήνες είχε καταρρεύσει εν ώρα προπόνησης έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή. Οι προσπάθειες για να κρατηθεί στην ζωή στέφθηκαν με επιτυχία και ενώ φαινόταν δύσκολη η επιστροφή του στα παρκέ, εκείνος τους διέψευσε όλους και έκανε το ντεμπούτο του στο κολεγιακό μπάσκετ τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/12).

Εκεί για να παρακολουθήσει γεμάτος περηφάνια ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απαθανατίζοντας κάθε στιγμή που ο γιος του βρισκόταν στο γήπεδο.

Για την ιστορία, ο Μπρόνι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο στο πρώτο του NCAA παιχνίδι μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επισήμαναν τις ομοιότητες πατέρα και γιου, που έμοιαζαν σχεδόν… ιστορικές. Συγκεκριμένα, το χαρακτηριστικό μπλοκ του ΛεΜπρόν Τζέιμς που διασχίζει όλο το παρκέ για να κατεδαφίσει τον αντίπαλό του κάτω από τη ρακέτα ήταν μία κίνηση που αναπαράστησε και ο Μπρόνι με απόλυτη επιτυχία.



Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0