Basket Talk

Αταμάν: «Μοιράσαμε το χρόνο, κάποιοι παίκτες έπαιξαν καλά, κάποιοι άλλοι όχι τόσο»

Αταμάν: «Μοιράσαμε το χρόνο, κάποιοι παίκτες έπαιξαν καλά, κάποιοι άλλοι όχι τόσο»

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του ΠΑΟΚ (97-85) ότι είναι σημαντικό να βρίσκει η ομάδα τις λύσεις στη Basket League για να πηγαίνει με καλές προϋποθέσεις στην EuroLeague.

 
 

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε του ΠΑΟΚ με 97-85 στο ΟΑΚΑ με τον Εργκίν Αταμάν να δείχνει την ικανοποίησή του από τους παίκτες του παρά την πίεση που δέχτηκαν στο πρώτο μέρος.

Παράλληλα, δήλωσε πως ο Μάριους Γκριγκόνις είναι στην χειρότερη κατάσταση από πλευράς τραυματισμού και πως ο Τζέριαν Γκραντ πρέπει να προφυλαχθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στην ΕΡΤ:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας αγώνας μπάσκετ. Δεν ανησύχησα ιδιαίτερα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και πάλεψε στο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, είχε ευχέρεια στο σκορ και έπαιξε καλή άμυνα. Στο τέλος όμως πετύχαμε μια καθαρή νίκη, σκοράραμε 97 πόντους και έχουμε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα κάτι που είναι φανταστικό».

Για τον Γκριγκόνις και τον Γκραντ: «Ο Γκριγκόνις είναι τραυματίας, έχει πρόβλημα στο γόνατο. Ο Γκραντ έχει επίσης μικρότερο πρόβλημα, ήθελα να τον προφυλάξω. Ο Γκριγκόνις είναι στη χειρότερη κατάσταση. Μοιράσαμε το χρόνο, κάποιοι παίκτες έπαιξαν καλά, κάποιοι άλλοι όχι τόσο. Σημαντικό να βρίσκεις τις νίκες στο πρωτάθλημα και μετά να πηγαίνεις στο ματς της EuroLeague».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0