Basket Talk

Παναθηναϊκός AKTOR – ΠΑΟΚ 97-85: Μπορεί να δυσκολεύτηκαν οι «πράσινοι», αλλά συνέχισαν με το 10/10! (video)

Παναθηναϊκός AKTOR – ΠΑΟΚ 97-85: Μπορεί να δυσκολεύτηκαν οι «πράσινοι», αλλά συνέχισαν με το 10/10! (video)
Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να τα βρήκε... σκούρα στο πρώτο μέρος από τον ΠΑΟΚ, όμως μετά έδειξε «χαρακτήρα» και... τελείωσε το παιχνίδι με 97-85 έχοντας τον Κέντρικ Ναν σε εξαιρετικό βράδυ για να συνεχίσει αήττητος στο πρωτάθλημα.

Ο αήττητος Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ, που μετρούσε 5 νίκες και 4 ήττες στο πρωτάθλημα, στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Ο Μάικλ Γκίλμορ ξεκίνησε… ζεστός για τον «Δικέφαλο του Βορρά» σκοράροντας και τους 9 πόντους του ΠΑΟΚ που είχε το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης (6-9).

Οι Θεσσαλονικείς υποχρέωναν τον Παναθηναϊκό σε αρκετά λάθη από νωρίς στο παιχνίδι εστιάζοντας στο δημιουργικό ματς με κύριο εκφραστή του τον Φρίντρικσον των 5 ασίστ για να διατηρήσουν το προβάδισμά τους (17-26).

Ο Κέντρικ Ναν ήταν αυτός που πάτησε… γκάζι στην δεύτερη περίοδο σημειώνοντας δύο σερί τρίποντα αγγίζοντας τους 10 πόντους (23-29), ενώ αποτελούσε την πιο σίγουρη επιλογή για σκοράρισμα στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός μετά  την όμορφη συνεργασία Σλούκα και Μαντζούκα πλησίασε στον πόντο τον ΠΑΟΚ που επέμενε με τον Λαβρίνας Μπελιάουσκας από τα 6.75μ.

Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπήκε βελτιωμένη στο παρκέ παίρνοντας για πρώτη φορά διψήφιο προβάδισμα με τον «καυτό» Κέντρικ Ναν να δίνει το σύνθημα μαζί με τον ανεβασμένο Ντίνο Μήτογλου (62-50).

O ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει ανάσες με τον «διπλό» Φρίντρικσον, όμως οι «πράσινοι» ήταν σταθερά ανεβασμένοι πριν μπουν στην τελευταία καθοριστική περίοδο.

Εκεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποφάσισε να μην κάνει εύκολο του έργο του Παναθηναϊκού, που με τον Άλστον και τον Φρίντρικσον πλησίασε στους 3 (80-77).

Ένα τρίποντο από τον Βιλντόσα και ένα καλάθι από τον ασταμάτητο Ναν που έφτασε στους 21 πόντους, μαζί με τον Καλαϊτζάκη των 5/5 διπόντων, έδωσαν τεράστια ώθηση στον Παναθηναϊκό λίγο πριν το τέλος του ματς που έφτασε στο +11 βγάζοντας σπουδαία αντίδραση στο ξέσπασμα του ΠΑΟΚ.

Τα δεκάλεπτα: 17-22. 45-45, 74-62

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0