Basket Talk

ΑΕΚ – Μαρούσι 91-89: Ο Χιλ κατέθεσε την… ψυχή του, αλλά ο Κουζμίνσκας «μίλησε» τελευταίος! (video)

ΑΕΚ – Μαρούσι 91-89: Ο Χιλ κατέθεσε την… ψυχή του, αλλά ο Κουζμίνσκας «μίλησε» τελευταίος! (video)

Τρομερές συγκινήσεις επεφύλασσε το ματς της ΑΕΚ με το Μαρούσι! Ο Χιλ λίγο έλειψε να οδηγήσει μόνος του το ματς στην παράταση, αλλά ο Κουζμίνσκας με ένα απίθανο buzzer-beater, χάρισε τη νίκη στους «κιτρινόμαυρους» με 91-89 (09/12)!

Το πάλεψε μέχρι το τέλος το εκπληκτικό Μαρούσι, άγχωσε για τα καλά την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» τελικά πήραν τη νίκη με 91-89 (09/12), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.


Ο Χιλ των 40 πόντων έπαιζε σχεδόν μόνος του για τους φιλοξενούμενους. Τα έδωσε όλα, σημείωσε συνολικά εννέα πόντους μόνο στο τελευταίο λεπτό (!) και με το εύστοχο τρίποντο που πέτυχε από τα εννέα μέτρα για το 89-89 στα 1.2’’ για το φινάλε, όλα έδειχναν ότι θα χρειαζόταν η παράταση!

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας όμως, είχε εντελώς διαφορετική άποψη. Πήρε την μπάλα κάτω από το καλάθι και όχι μόνο πρόλαβε το χρονόμετρο, αλλά βρήκε και στόχο, για να χαρίσει μία δραματική νίκη στη «Βασίλισσα»!


Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά του, με τον Χιλ να έχει φτάσει τους 17 πόντους ήδη από το πρώτο ημίχρονο!

Ο Λιθουανός αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ για την ομάδα του Πλάθα, με 19 πόντους, ενώ ακολούθησαν ο ΜακΡέι με 17 και οι Τίλμαν, Ραντλ, που είχαν αμφότεροι από 16.

Στο 5-5 ανέβηκε πια η ΑΕΚ, με το Μαρούσι από την άλλη να γνωρίζει την έβδομη ήττα του.

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 49-45, 65-68, 91-89

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0