Basket Talk

Στο… κυνήγι Σπανούλη και Ντε Κολό; Μόνο ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να τα καταφέρει! (video)

Στο… κυνήγι Σπανούλη και Ντε Κολό; Μόνο ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να τα καταφέρει! (video)

Καταρρίπτει ακόμα ένα ρεκόρ ο Μάικ Τζέιμς στη EuroLeague. Δε σταματά να «βομβαρδίζει» το αντίπαλο καλάθι και είναι διαρκώς στο… κατόπι του Νάντο Ντε Κολό και του Βασίλη Σπανούλη!

Η σύνδεσή του με τα αντίπαλα καλάθια βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια σε άλλο… επίπεδο! Ο Μάικ Τζέιμς έχει φροντίσει να γράψει το όνομά του στην ιστορία της EuroLeague, ακόμα κι αν δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο πολυπόθητο τρόπαιο. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο 33χρονος γκαρντ σκοράρει κατά ριπάς και «σκαρφαλώνει» διαρκώς στον πίνακα των κορυφαίων σκόρερ της διοργάνωσης! Απέναντι στη Ζαλγκίρις ανέβηκε ακόμα μία θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία, πηγαίνοντας πια τρίτος!

Ποιον άφησε πίσω του; Τον εμβληματικό Χουάν Κάρλος Ναβάρο! Ο Ισπανός θρύλος της Μπαρτσελόνα μέτρησε στην πλούσια καριέρα του συνολικά 4.152 πόντους στη EuroLeague. Ο Τζέιμς γνώριζε πως κόντρα στους Λιθουανούς χρειαζόταν επτά πόντους για να τον ξεπεράσει. Όχι μόνο το έκανε, αλλά φρόντισε ώστε να πετύχει 11, ήδη από το πρώτο ημίχρονο!

Κάπως έτσι, έφτασε τους 4.156 και κυνηγά πια τους δύο κορυφαίους. Στη δεύτερη θέση, είναι ακόμα ένας εν ενεργεία παίκτης. Πρόκειται για τον Νάντο Ντε Κολό, που φορά τη φανέλα της Βιλερμπάν στα 36 του χρόνια.

Ο Γάλλος έχει σημειώσει 4.363 πόντους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Είναι πίσω μόνο από τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη! Ο Έλληνας θρύλος, πριν κρεμάσει οριστικά τα μπασκετικά του παπούτσια, είχε προλάβει να σκοράρει 4.455 πόντους στη EuroLeague!

Θα καταφέρει να τον ξεπεράσει κάποιος; Πάντως αν κάποιοι έχουν τον πρώτο λόγο, είναι σίγουρα ο Μάικ Τζέιμς και ο Νάντο Ντε Κολό!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0