Basket Talk

Τι ώρα είναι; Η ώρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον! (video)

Τι ώρα είναι; Η ώρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον! (video)

Το μενού για τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον είχε: Κόντρα με τον Λίλαρντ, αλάνθαστο παιχνίδι και φυσικά μία πρόκριση στον τελικό του In-Season Tournament. Όχι κι άσχημα!

Οι Ιντιάνα Πέισερς με πρωτοστάτη τον αστέρα τους, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, «πλήγωσαν» τους Μιλγουόκι Μπακς ρίχνοντάς τους στο… καναβάτσο με 128-119 στον ημιτελικό του In-Season Tournament.

 Κάπως έτσι οι «ινδιάνοι» κέρδισαν δίκαια μία θέση στον τελικό του πρώτου Κυπέλλου της ιστορίας του NBA με τον Αμερικανό γκαρντ να κάνει τα πάντα και να συμφέρει!

Οι εμφανίσεις του… ποιητικές και διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς μετά τον αποκλεισμό των Σέλτικς, στον δρόμο του βρέθηκαν οι Μπακς και είχαν την ίδια ακριβώς τύχη.

Ο Χαλιμπάρτον ήταν «μαγικός» για ακόμη μία φορά αποδεικνύοντας σε όλους γιατί το όνομά του πρέπει να μπει ανάμεσα σε εκείνων στη λίστα με τους πολυτιμότερους παίκτες της σεζόν.

Ο 23χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ έχει να πραγματοποιήσει κάποιο λάθος από τις 30 Νοεμβρίου!

Τα τελευταία λεπτά του ματς με τους Μπακς, το παιχνίδι εξελίχθηκε περισσότερο σε κόντρα μεταξύ Χαλιμπάρτον και Λίλαρντ με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν καλάθια, αλλά ο σταρ της ομάδας του Ρικ Καρλάιλ ήταν αυτός που έβαλε την υπογραφή του σε αυτόν τον ημιτελικό.

Μάλιστα, στο τελευταίο και καθοριστικό του καλάθι πανηγύρισε κοιτώντας το… ρολόι του για να δει την ώρα, προσπαθώντας να αναπαραστήσει τον γνωστό πανηγυρισμό του Ντέιμιαν Λίλαρντ «It’s Dame time».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0