Basket Talk

Αταμάν: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου δημοσιογράφου έγραψε μαλ*** για τη συνάντησή μου με τον Ερντογάν» (video)

Αταμάν: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου δημοσιογράφου έγραψε μαλ*** για τη συνάντησή μου με τον Ερντογάν» (video)
Ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε έξαλλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με μια πληροφορία που δημοσιεύτηκε για τη συνάντησή του με τον Ερντογάν.
Έναν... άλλο Εργκίν Αταμάν αντίκρυσαν άπαντες στην αίθουσα τύπου του ΟΑΚΑ, μετά το παιχνίδι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τούρκος προπονητής βγήκε εκτός εαυτού, αναφορικά με μια πληροφορία που διέρρευσε για τη συνομιλία που είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Πιο συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, σε ερώτηση του Τούρκου Προέδρου, απάντησε πως το κίνητρό του για την άφιξή του στην Ελλάδα, ήταν να νικήσει τη Φενέρμπαχτσε. Κάτι που ο ίδιος ο Αταμάν διέψευσε κατηγορηματικά, προειδοποιώντας ότι θα κινηθεί νομικά για το ζήτημα.


Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αταμάν σχετικά με το θέμα (στο 15:33 του βίντεο):

«Πριν μιλήσω για τον αγώνα, θέλω να ξεκαθαρίσω μια κατάσταση που είναι πολύ σημαντική για μένα. Όπως ξέρετε, σήμερα επισκέφτηκα τον κ. Ερντογάν, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον κ. Μητσοτάκη.
 Ήμασταν μαζί για σχεδόν μισή ώρα, όπου μιλήσαμε. Κάποιος στην Ελλάδα, κάποιος από τους φίλους σας, είπε μαλακ***. Μία μαλ*** είδηση. Ότι με ρώτησε (ο Ερντογάν) γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό AKTOR και του είπα "ότι ήρθα για να κερδίσω τη Φενέρμπαχτσε". Είναι εντελώς μαλ*** αυτό! Μιλήσαμε απλά για τη φιλία ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους. Μιλήσαμε για την αθλητική κουλτούρα στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους μας. Δεν μιλήσαμε καθόλου για τη Φενέρμπαχτσε! Αυτό είναι ξεκάθαρο.Θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου δημοσιογράφου και εφημερίδας το έγραψε αυτό! Είναι εντελώς μαλ***. Θέλω να το ξεκαθαρίσω».

.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0